yeni hesap açtım zatenDaha önce sipariş verdiysen indirimli fiyattan gözükmez. Yeni hesap açmalısın.
yeni hesap açtım zatenDaha önce sipariş verdiysen indirimli fiyattan gözükmez. Yeni hesap açmalısın.
Bedeni kalmamış başka öneriniz var mı?Tam parmak motosiklet eldiven erkekler dokunmatik ekran Off Road motosiklet eldiven daÄ bisiklet eldiven - AliExpress 201355758
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hangi hesaptan aldığımı bilmiyorum geçici email ile kayıt olmuştumSatıcı sor benim de basıma gelmisti parayı iade ettiler.
Kol ile oynuyorsane evet.Önceki sorduğumda yanit gelmedi diye gene soruyoru. 560 TL gibi bi ücretle logitech g310 aldkm 1 hafta once simdi iade edip ya ustteki beyaz ps4 kolunu ya da ilk sayfadaki rgb nintendo kolunu siparis etmeyi planliyorum sizce deger mi
Bilmiyorum ama olmuyor galibaBu aliexpres'de ödemeyi dolar olarak ödeyebiliyor muyuz acaba ? Kredi kartı ekstremde dolar hesap özeti açık. Türk olarak olarak seçince çok fazla kur farkı koyuyor. 20 dolar 570 lira diyelim normalde Aliexpress'de 640 lira çekiyor.
Hocam en çok kol ile olan oyunları mı daha çok oynuyorsun, yoksa mouse ile mıÖnceki sorduğumda yanit gelmedi diye gene soruyoru. 560 TL gibi bi ücretle logitech g310 aldkm 1 hafta once simdi iade edip ya ustteki beyaz ps4 kolunu ya da ilk sayfadaki rgb nintendo kolunu siparis etmeyi planliyorum sizce deger mi