Google de takılmalar oluyor

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,380
Arkadaşlar nedense googlede aşağı doğru inerken bazen takılmalar vs oluyor yazı yazarken de gerçekleşiyor sistem imza da yazıyor acaba monitör den mi ? monitör 1366x768 eski sistem de de yaşıyordum bunu sanki aynı pc yi kullanıyorum gibi hissediyorum bu nedenden dolayı, ancak windowsda vs sorun yaşamadan kullabiliyorum ayarlar sekmesi vs

Tarayıcı:Chrome

Arkadaşlar nedense googlede aşağı doğru inerken bazen takılmalar vs oluyor yazı yazarken de gerçekleşiyor sistem imza da yazıyor acaba monitör den mi ? monitör 1366x768 eski sistem de de yaşıyordum bunu sanki aynı PC yi kullanıyorum gibi hissediyorum bu nedenden dolayı, ancak windowsda vs sorun yaşamadan kullabiliyorum ayarlar sekmesi vs

Driver yüklü değil mi?

Arkadaşlar nedense googlede aşağı doğru inerken bazen takılmalar vs oluyor yazı yazarken de gerçekleşiyor sistem imza da yazıyor acaba monitör den mi ? monitör 1366x768 eski sistem de de yaşıyordum bunu sanki aynı PC yi kullanıyorum gibi hissediyorum bu nedenden dolayı, ancak windowsda vs sorun yaşamadan kullabiliyorum ayarlar sekmesi vs

Cccleaner kullanıp bir temizlik yap bakalım.

Cccleaner kullanıp bir temizlik yap bakalım.
ya birader manyakmısınız bunlar nasıl çözümler yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz sistem yeni zaten program vs bile kurmadım sisteme steamden orjinal oyun yükleyip oynuyorum

yüklü fark ettiyseniz google diyorum dostum oyunlarda sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yorum yapmak için yorum yapmayalım lütfen
Nereden bileyim oyunda bir sorun olmadığını?
Karşılaşmıştım zaten adam oyunda 30fps alıyorum masaüstünde bile kasıyor diye konu açmıştı.
Yorum kasma amacım yok sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.
SSD'niz var mı var ise ne?

ya birader manyakmısınız bunlar nasıl çözümler yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz sistem yeni zaten program vs bile kurmadım sisteme steamden orjinal oyun yükleyip oynuyorum
Üslubunuza dikkat edin.

Nereden bileyim oyunda bir sorun olmadığını?
Karşılaşmıştım zaten adam oyunda 30fps alıyorum masaüstünde bile kasıyor diye konu açmıştı.
Yorum kasma amacım yok sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.
SSD'niz var mı var ise ne?

Üslubunuza dikkat edin.
allahım delirmek üzereyim benim mesajlarıma bakabilirsiniz ben her zaman böyle konuşan biri değilim yorum yapmak için yorum yapınca böyle sinirleniyorum, donanımlar imzamda demişim ssd var mı diyorsunuz neyse gönderiyi kaldırıyorum başka forumlara yazacağım iyi günler

allahım delirmek üzereyim benim mesajlarıma bakabilirsiniz ben her zaman böyle konuşan biri değilim yorum yapmak için yorum yapınca böyle sinirleniyorum, donanımlar imzamda demişim SSD var mı diyorsunuz neyse gönderiyi kaldırıyorum başka forumlara yazacağım iyi günler
?

Geri