CS2 cok hile var napmalıyız?

Tek çözüm oynamamak hocam🤷

Nasıl attıyoruz knk
Alıntıdır.
1. Steam Guard'ı kullanın.
2. profilinizi herkese açık yapın.
3. Steam topluluğunun aktif bir üyesi olun.
4. hile yapmadan sık sık oyun oynayın.
5. takım arkadaşlarınız tarafından övgü (övgü) alın.
6. kimseyi oyundan atmayın.
7. oyunda takım arkadaşlarınızı engellemeyin ve takım arkadaşınıza zarar vermeyin.
8. daha fazla Overwatch vakası yapın.
9. daha fazla arkadaş ekleyin.
10. Steam birçok farklı profil, tartışma ve kılavuz hakkında yorum yapın.

Birde şöyle bişi var steam de vac yemiş arkadaşlarını sil onunda etkisi var

Seçkin oynuyorum 13k dayım hiç hileye denk gelmedim. Güven faktörünü arttır
Güven faktörü de etkiliyor evet ama 4k CS'm ile 5 kişi giriyoruz yine bir şekilde geliyor :D.

Ya konuda bağımsız bu CS2 ranklarında sizde de sorun var mı? Ben çıktığından beri onuyorum her gün yeni rank açılıyor ve hep gümüş 2 açıyor. Ertesi gün giriyorum rank kapalı 1 maç atıyorum tekrar gümüş 2 açıyor

Ya konuda bağımsız bu CS2 ranklarında sizde de sorun var mı? Ben çıktığından beri onuyorum her gün yeni rank açılıyor ve hep gümüş 2 açıyor. Ertesi gün giriyorum rank kapalı 1 maç atıyorum tekrar gümüş 2 açıyor
Aynı sorun bende de oluyor bazen (klonumu buldum)

hileye bir defa bile denk gelmedim, 400 saatim felan var
Seçkinim 5 yıl önce almıştım

dust2 de rank sistemi yok diye biliyorum çok saçma yaptılar bu rank sistemini eskisi çok güzeldi gerçekten en kötüsü de bu

Güven faktörü de etkiliyor evet ama 4k CS'm ile 5 kişi giriyoruz yine bir şekilde geliyor :D.
Bana denk gelmiyor. Csgo zamanlarında da gelmiyordu. Biraz da belki şans meselesidir .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri