KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,764
artı olarak 100 ubisoft paranız varsa %20 indirim daha alabiliyormuşsunuz galibaçok iyi fiyat valla güzel bilgilendirme
O muhabbeti tam olarak anlayamadım ama sanırım sonraki siparis icin %20 indirim veriyor degil miartı olarak 100 ubisoft paranız varsa %20 indirim daha alabiliyormuşsunuz galiba
O muhabbeti tam olarak anlayamadım ama sanırım sonraki siparis icin %20 indirim veriyor degil mi
Odyssey ne zaman 29 a düştü ben 60 a aldığımda en dusuk fiyata aldım diye seviniyodumOdysseyi vaktinde 29 TL ye alan bir oyuncu olarak kendimi yaşlanmış ve yıpranmış hissediyorum emeği geçen herkese boydan seviyim
Standart olmasi lazım dlc hakkında bir şey dememisBunlar standart versiyonlar mı yoksa full dlc olma ihtimali var mı?
Epic games 60 tl kupon vermişti galiba o sıra almıştım çok zaman geçtiOdyssey ne zaman 29 a düştü ben 60 a aldığımda en dusuk fiyata aldım diye seviniyodum
Sebebi nedir hocamkendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ubisofttan ve oyunlarından uzak durun
Tamam kanka hatta ofislerine 3 yelekli Afgan da gönderelim mi? Oyunları kaçak olarak var isteyen deneyimleyip hoşuna giderse satın alabilir sen beğenmedin diye niye uzak dursunlarkendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ubisofttan ve oyunlarından uzak durun
canlı desteği kaldırdıklarından beri ben dahil internette yüzlerce kişi hesapları ve hesaplarından kaldırılan oyunlar hakkında yardım alamadıSebebi nedir hocam