Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

TR Satışlarının düşeceğinin farkındalardır illaki. Ben daha steamden eskisi kadar aktif alışveriş yapmam. Yani epic Microsoft store tercih ederim. Hepsi olmasa da çoğu şeyi kapsıyor sonuçta
epic 5 yıldır hiç kar edememiş hocam, onun da geçmesi uzak değil :D Satışların düşeceğini bildikleri için fiyatları uygun yapabilirler.

TR Satışlarının düşeceğinin farkındalardır illaki. Ben daha steamden eskisi kadar aktif alışveriş yapmam. Yani epic Microsoft store tercih ederim. Hepsi olmasa da çoğu şeyi kapsıyor sonuçta
halaa steamle geldim steamle giderim diyenler var 5 kuruş daha fazla harcarım steam kullanırım diyenler var

halaa steamle geldim steamle giderim diyenler var 5 kuruş daha fazla harcarım steam kullanırım diyenler var
Bende şahsen steamden kopmam, tüm oyunlarımı oradan aldım. Ama ayda 5 alıyorsam senede 5 alacağım artık. Epicin arayüzünü sevmiyorum berbat, oyun güncellemesi falan ayrı dert.

epic 5 yıldır hiç kar edememiş hocam, onun da geçmesi uzak değil :D Satışların düşeceğini bildikleri için fiyatları uygun yapabilirler.
Ne kadar yapabilir ki? Ets 2 şuan 10tllik kur üzerinden 290 tl yapıyor. 29 dolar oyunu eskiden almayan alır mı? Sanmam. Kimse mantıken 760 lira vermez ne olur bilmiyorum açıkcası. Ben gta 4 alıp serimi tamamlayacağım. Yanına da varsa 50 60 liralık fps oyunu alırım . Zaten çokta oyuna vaktim yok , bilgisayarda yavaş yavaş bırak beni diyor.

Bende şahsen steamden kopmam, tüm oyunlarımı oradan aldım. Ama ayda 5 alıyorsam senede 5 alacağım artık. Epicin arayüzünü sevmiyorum berbat, oyun güncellemesi falan ayrı dert.
doğru diyorsunuz ama bir oyunun fiyatı artık yıllık değil günlük artıcakmış epicte çok sürmez o da dolara geçer yani çözüm yolu yok xbox gamepass belki bir umut olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,241
Üyeler
185,050
Son üye
Mogu
Geri