Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

18₺ den aldığım oyun 280₺
60₺ den aldığım oyun 1120₺
25₺ den aldığım oyun 2000₺
Oldu hayırlı günler

Son düzenleme:
Dün acaba almasam mı dediğim paketler şimdi 10 kat farkla tekli satılıyor. Epic ve torrent bizi bekliyor.

Bizim eski fiyatlar dünyaya göre biraz fazla ayrıcalıktı ama bu da çok fazla. Arayı bulmamışlar çok belli.

25 tl lik oyun 1,79 dolar : 51,50 tl hayırlı olsun 👍🙂
oynamadığım belki 50 60 oyun vardı onları zaten 1 yılda ancak oynarım sıkıntı yok 🙂
epicten hiç oynamadığım Dying Light indiiyorum

45₺ lik oyun 720₺ olmuş. Hayat gerçekten bitmiş beyler, hani ben biraz daha az zamlanır diye bekliyordum ama, baya sağlam geçirmişler. Sizin bildiğiniz tl fiyatından daha düşük fiyata geçen oyun var mı? Herkes bunu konuşuyordu bazı oyunlar da indirime girecek ama falan diye. Ben göremedim.

iyi vurmuşsun, bazı arkadaşlar hayatları boyunca oynamayacağı oyunları alıp kar ettiğini sanıyor .d
Yok kar etmek için almadım. Normalde alacaktım 70 liraya düşüyordu indirimde kaçırmıştim.Dedim sonraki indirimde alırım sonra dolar kuru muhabbeti ayağına oyunu gerçekten almayı unuttum,taki dün biri hatırlatana kadar. Ayrıca kimse kâr ediyorum ayağına bakmasın. Hesaplarınız isterse 100 bin dolar olsun kimse almaz. Çünkü sahibinin geri alma ihtimali çok yüksek, bir fatura çıktısı alır ticket atar bitti. Hesaplarınız 0 lira etmiyor,dost acı söyler

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721
Yok kar etmek için almadım. Normalde alacaktım 70 liraya düşüyordu indirimde kaçırmıştim.Dedim sonraki indirimde alırım sonra dolar kuru muhabbeti ayağına oyunu gerçekten almayı unuttum,taki dün biri hatırlatana kadar. Ayrıca kimse kâr ediyorum ayağına bakmasın. Hesaplarınız isterse 100 bin dolar olsun kimse almaz. Çünkü sahibinin geri alma ihtimali çok yüksek, bir fatura çıktısı alır ticket atar bitti. Hesaplarınız 0 lira etmiyor,dost acı söyler
aynen öyle

Geri