Rival 3 vs Viper mini

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Hangisi daha iyidir arkadaşlar? Rival 3‘ün tasarımı bana bi tık daha hoş geldi.

Bu konu forumda 10-15 kere açıldı biliyor musun :D. Sensör Viper Mini'de daha iyi. Razer ekosistemi bana göre daha hoş olduğu için Viper Mini daha iyi. Rival 3 kullanmadım ama o da kötü değil, ancak Viper Mini daha iyi :D. Switchleri optik ve kablosu SpeedFlex, yani kablo hiç yokmuş gibi.

Bu konu forumda 10-15 kere açıldı biliyor musun :D. Sensör Viper Mini'de daha iyi. Razer ekosistemi bana göre daha hoş olduğu için Viper Mini daha iyi. Rival 3 kullanmadım ama o da kötü değil, ancak Viper Mini daha iyi :D. Switchleri optik ve kablosu SpeedFlex, yani kablo hiç yokmuş gibi.
Razer en iyi ekipman markası bence.

Eğer performans istiyorsan viper mini eğer "ısıqlı mısıqlı" olsun istersen rival 3

:D şuan kullandığım mouse razer olduğu için başka marka denemek istedim ama viper alıcam sanırım

Oyun oynarken mouse'mı bakılıyor RGB pek önemli değil. Sırf RGB için kötü mouse almaya değmez.
Hocam bazı ürünleri çok iyi evet ama genel olarak pahalı.
Eğer performans istiyorsan viper mini eğer "ısıqlı mısıqlı" olsun istersen rival 3
Peki bunları test edebileceğim bir yer var mi? İnternetten baktım mediamarkt ve vatanda yok. Teknosa da rival 3 var viper mini yok. (Bozüyükte oturuyorum Bilecik ve Eskişehir‘e gidebilirim.

Razer en iyi ekipman markası bence.
Bence de. Genel olarak mouse'ları da iyi, kulaklıkları da çok iyi, klavyeleri de çok iyi. Ekosistem olarak da çok hoş bence.
:D şuan kullandığım mouse razer olduğu için başka marka denemek istedim ama viper alıcam sanırım
Başka marka denemeye bence gerek yok. Mouse iyi işte :D. Bilerek başka marka ama kötü (diğerine göre kötü, mouse'un kendisi kötü değil.) mouse almak bence güzel bir şey değil :D.
Peki bunları test edebileceğim bir yer var mi? İnternetten baktım mediamarkt ve vatanda yok. Teknosa da rival 3 var viper mini yok. (Bozüyükte oturuyorum Bilecik ve Eskişehir‘e gidebilirim.
Şu an sadece itopya'da satılıyor, anca oradan deneyebilirsin ama orada değilsin işte sorun o :D.

Rival 3 teknosa dan bakın zaten size büyük gelir gibi

Geri