tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Hangisi daha iyidir arkadaşlar? Rival 3‘ün tasarımı bana bi tık daha hoş geldi.
Razer en iyi ekipman markası bence.Bu konu forumda 10-15 kere açıldı biliyor musun. Sensör Viper Mini'de daha iyi. Razer ekosistemi bana göre daha hoş olduğu için Viper Mini daha iyi. Rival 3 kullanmadım ama o da kötü değil, ancak Viper Mini daha iyi
. Switchleri optik ve kablosu SpeedFlex, yani kablo hiç yokmuş gibi.
Hocam bazı ürünleri çok iyi evet ama genel olarak pahalı.Razer en iyi ekipman markası bence.
Oyun oynarken mouse'mı bakılıyor rgb pek önemli değil. Sırf rgb için kötü mouse almaya değmez.Eğer performans istiyorsan viper mini eğer "ısıqlı mısıqlı" olsun istersen rival 3
Bu konu forumda 10-15 kere açıldı biliyor musun. Sensör Viper Mini'de daha iyi. Razer ekosistemi bana göre daha hoş olduğu için Viper Mini daha iyi. Rival 3 kullanmadım ama o da kötü değil, ancak Viper Mini daha iyi
Bende onu söylüyorum zatenOyun oynarken mouse'mı bakılıyor RGB pek önemli değil.
Ama değer nesen çünkü cidden kaliteli ve klik ömürleri de baya fazla.Hocam bazı ürünleri çok iyi evet ama genel olarak pahalı.
Viper mini.
Oyun oynarken mouse'mı bakılıyor RGB pek önemli değil. Sırf RGB için kötü mouse almaya değmez.
Hocam bazı ürünleri çok iyi evet ama genel olarak pahalı.
Eğer performans istiyorsan viper mini eğer "ısıqlı mısıqlı" olsun istersen rival 3
Peki bunları test edebileceğim bir yer var mi? İnternetten baktım mediamarkt ve vatanda yok. Teknosa da rival 3 var viper mini yok. (Bozüyükte oturuyorum Bilecik ve Eskişehir‘e gidebilirim.Bu konu forumda 10-15 kere açıldı biliyor musun. Sensör Viper Mini'de daha iyi. Razer ekosistemi bana göre daha hoş olduğu için Viper Mini daha iyi. Rival 3 kullanmadım ama o da kötü değil, ancak Viper Mini daha iyi
Bence de. Genel olarak mouse'ları da iyi, kulaklıkları da çok iyi, klavyeleri de çok iyi. Ekosistem olarak da çok hoş bence.Razer en iyi ekipman markası bence.
Başka marka denemeye bence gerek yok. Mouse iyi işteşuan kullandığım mouse razer olduğu için başka marka denemek istedim ama viper alıcam sanırım
Şu an sadece itopya'da satılıyor, anca oradan deneyebilirsin ama orada değilsin işte sorun oPeki bunları test edebileceğim bir yer var mi? İnternetten baktım mediamarkt ve vatanda yok. Teknosa da rival 3 var viper mini yok. (Bozüyükte oturuyorum Bilecik ve Eskişehir‘e gidebilirim.
Rival 3 teknosa dan bakın zaten size büyük gelir gibiPeki bunları test edebileceğim bir yer var mi? İnternetten baktım mediamarkt ve vatanda yok. Teknosa da rival 3 var viper mini yok. (Bozüyükte oturuyorum Bilecik ve Eskişehir‘e gidebilirim.