❌İndirim Bitti! 🔥 Aliexpress Black Friday ve İlk Sipariş indirimleri 🔥 (Çoğu İndirim Eklendi)

eu girişi alın, ama pahalı bi cihaz emanet eder miyim bilemedim
eu girişinin fiyatı 205 lira tr de kaliteli 65-45 w adaptörler 500 600 lira belki daha fazla bence redmi note 9 note 8 gibi cihazlarda kullanılabilir ama kullanıcının kararı

1700666502420.png
Bayağı uygun.

bu fiyatlara nasıl alabiliyorsunuz bana baya vergi ekleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sepete ekliyorum fiyat değişiyor şakamı bu

Son düzenleme:

beyler yeni hesabı olan bakabilir mi kaça geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni hesapsız 53tl

eu girişinin fiyatı 205 lira tr de kaliteli 65-45 w adaptörler 500 600 lira belki daha fazla bence redmi note 9 note 8 gibi cihazlarda kullanılabilir ama kullanıcının kararı
65w desteği olmayan telefonlarda kullanmanin hiç bir mantığı yok 👍 o dolum hızını alamazsınız zaten 65w desteği olan telefon da pahalı oluyor o telefonu alan bi zahmet orijinal şarj cihazını da alsın.

65w desteği olmayan telefonlarda kullanmanin hiç bir mantığı yok 👍 o dolum hızını alamazsınız zaten 65w desteği olan telefon da pahalı oluyor o telefonu alan bi zahmet orijinal şarj cihazını da alsın.
Dandik bir ürün mü ? alınmaz mı yani ?

Valla ben beklemeye dayanamadığım için iptal ediyorum genellikle. Usb aldım 200 TL'ye kargoya verilmesi 1 hafta gemiden gelmesi 1-1.5 ay unutacağınız bir ürün olmalı.

Led şerit almayı düşünüyorum ama çok anlamıyorum. Güzel olan indirimde olan varsa paylaşırsanız benimle sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,593
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri