❌İndirim Bitti! 🔥 Aliexpress Black Friday ve İlk Sipariş indirimleri 🔥 (Çoğu İndirim Eklendi)

eu girişi alın, ama pahalı bi cihaz emanet eder miyim bilemedim
eu girişinin fiyatı 205 lira tr de kaliteli 65-45 w adaptörler 500 600 lira belki daha fazla bence redmi note 9 note 8 gibi cihazlarda kullanılabilir ama kullanıcının kararı

1700666502420.png
Bayağı uygun.

bu fiyatlara nasıl alabiliyorsunuz bana baya vergi ekleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sepete ekliyorum fiyat değişiyor şakamı bu

Son düzenleme:

beyler yeni hesabı olan bakabilir mi kaça geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni hesapsız 53tl

eu girişinin fiyatı 205 lira tr de kaliteli 65-45 w adaptörler 500 600 lira belki daha fazla bence redmi note 9 note 8 gibi cihazlarda kullanılabilir ama kullanıcının kararı
65w desteği olmayan telefonlarda kullanmanin hiç bir mantığı yok 👍 o dolum hızını alamazsınız zaten 65w desteği olan telefon da pahalı oluyor o telefonu alan bi zahmet orijinal şarj cihazını da alsın.

65w desteği olmayan telefonlarda kullanmanin hiç bir mantığı yok 👍 o dolum hızını alamazsınız zaten 65w desteği olan telefon da pahalı oluyor o telefonu alan bi zahmet orijinal şarj cihazını da alsın.
Dandik bir ürün mü ? alınmaz mı yani ?

Valla ben beklemeye dayanamadığım için iptal ediyorum genellikle. Usb aldım 200 TL'ye kargoya verilmesi 1 hafta gemiden gelmesi 1-1.5 ay unutacağınız bir ürün olmalı.

Led şerit almayı düşünüyorum ama çok anlamıyorum. Güzel olan indirimde olan varsa paylaşırsanız benimle sevinirim.

Geri