Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Aliexpress Black Friday ve İlk Sipariş indirimleri 🔥 (Çoğu İndirim Eklendi)

yaman..k

80+ Silver

beyler yeni hesabı olan bakabilir mi kaça geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni hesapsız 53tl
bende yeni hesapla vergi dahil 121 tl oluyor.

Alınır mı? Gamepad ihtiyacım var
alınır ben aldım

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

yaman..k

80+ Silver

yusuftheayay

80+ Bronze
Aliexpress ''Black Friday'' İndirimleri Başladı

Link

İndirimler konuya eklenecektir.

gördüğünüz indirimleri paylaşırsanız sevinirim.

Type C 65 W Hızlı Şarj Adaptörü 205 TL Çoğunlukla Yorumlar olumlu ama Ben yurtdışından Böyle adaptör tarzı ürünler almanızı tavsiye etmem.

Kartuşlu Dolma Kalem Yeşil Renk 57 TL Ürün Hakkında Pek bir Yorumum yok ama TR'ye Göre Fiyatı Avantajlı

Data Frog S80 Gamepad 375 TL Geçen İndirimlerde 10 TL daha ucuzdu ama bu fiyattada rakibi yok bende çektim 1 tane :love:

Çakmaklık Girişi Mp3 çalar + Bluetooth destekli 66 TL TR'ye Göre Yaklaşık 25 TL'lik Bir avantaj var Satıcıda İyi alınır.
Gamepad nası?

yaman..k

80+ Silver
daha önce hiç kullanmadım o yüzden bana her türlü zor olacak gamepad
bende f310 var yanına alayım dedim arkadaş filan geldiğinde beraber fifa oynarız diye

kalitesini vb. bilmiyorum ama bu fiyatta kablosuz gamepad bulmak zor bende 11.11 indirimlerinde aldım gelmesini bekliyorum gelince inceleme yapıcağım istersen technopat ta incelemesi var

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Murat
bende f310 var yanına alayım dedim arkadaş filan geldiğinde beraber fifa oynarız diye

kalitesini vb. bilmiyorum ama bu fiyatta kablosuz gamepad bulmak zor bende 11.11 indirimlerinde aldım gelmesini bekliyorum gelince inceleme yapıcağım istersen technopat ta incelemesi var

f310 neymiş öyle çok çirkin duruyor :kekw:

yaman..k

80+ Silver

yaman..k

80+ Silver
Tahmini kaç günde teslimatı oluyor bunların? Daha öncesinde amazon eu üzerinden klavye almıştım 1 haftada geldi. Bunda nasıldır
Amazon Gibi değil Yaklaşık 1 ayda geliyor

yaman..k

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,533
Üyeler
163,516
Son üye
hovardaaagaaa