sefagkts
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 156
kanka kimse indirmez bunu haberin olsun virüs mü var ne var nerden bilelim biz yt ye liste dışı olarak yükle videoyuarkadaşlar kasadan garip bi ses geliyor kısa kısa pcyi ilk açarken çıkan ses gibi nasıl tarif edilir bilmiyorum internete yükledim sesi ama indirmeli oluyor normal ses olarak nereye yükleyeceğimi bilmediğim için böyle attım link
Ben indirdim baktım sıkıntı yokkanka kimse indirmez bunu haberin olsun virüs mü var ne var nerden bilelim biz yt ye liste dışı olarak yükle videoyu
kanka kimse indirmez bunu haberin olsun virüs mü var ne var nerden bilelim biz yt ye liste dışı olarak yükle videoyu
kanka o fan sesi değil ya farklı bi ses böyle inceden dıığt diye garip bişeyFanlara sanki bir şey takılıyor kardeşim. Sürtüyor sanki bir fanları kontrol et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben indirdim baktım sıkıntı yok
Islık veya tiz bir ses geliyorsa coil whinedir. Ekran kartı veya PSU yapar ekran kartını sök öyle çalıştır bakalım ses devam edecek mi?Alıntıyı görüntüle
kanka denedim de hata veriyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka o fan sesi değil ya farklı bi ses böyle inceden dıığt diye garip bişey
Tiz sesi varsa coil whinedir. Kasa fanlarını da sök tak dene onlarda yaparaynen o garip bi tiz sesi var deneyeceğim saol
bu coil whine çok problem yaratır mı şimdi sök tak ile uğraşmayayim yarın güzel indirim yakalarsam ekran kartı alıcam çünküTiz sesi varsa coil whinedir. Kasa fanlarını da sök tak dene onlarda yapar
Performansa etkisi olmaz. Ama sesi çoksa seni rahatsiz eder. Bu PSUdan mı yoksa ekran kartından mı geliyor bilmiyorum onu siz anlarsınız ancabu coil whine çok problem yaratır mı şimdi sök tak ile uğraşmayayim yarın güzel indirim yakalarsam ekran kartı alıcam çünkü