Kasadan garip bir ses geliyor

sefagkts

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
arkadaşlar kasadan garip bi ses geliyor kısa kısa pcyi ilk açarken çıkan ses gibi nasıl tarif edilir bilmiyorum internete yükledim sesi ama indirmeli oluyor normal ses olarak nereye yükleyeceğimi bilmediğim için böyle attım link

arkadaşlar kasadan garip bi ses geliyor kısa kısa pcyi ilk açarken çıkan ses gibi nasıl tarif edilir bilmiyorum internete yükledim sesi ama indirmeli oluyor normal ses olarak nereye yükleyeceğimi bilmediğim için böyle attım link
kanka kimse indirmez bunu haberin olsun virüs mü var ne var nerden bilelim biz yt ye liste dışı olarak yükle videoyu

Fanlara sanki bir şey takılıyor kardeşim. Sürtüyor sanki bir fanları kontrol et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka kimse indirmez bunu haberin olsun virüs mü var ne var nerden bilelim biz yt ye liste dışı olarak yükle videoyu
Ben indirdim baktım sıkıntı yok

1700743151244.png

kanka denedim de hata veriyor ya

Fanlara sanki bir şey takılıyor kardeşim. Sürtüyor sanki bir fanları kontrol et.

Ben indirdim baktım sıkıntı yok
kanka o fan sesi değil ya farklı bi ses böyle inceden dıığt diye garip bişey

Alıntıyı görüntüle

kanka denedim de hata veriyor ya

kanka o fan sesi değil ya farklı bi ses böyle inceden dıığt diye garip bişey
Islık veya tiz bir ses geliyorsa coil whinedir. Ekran kartı veya PSU yapar ekran kartını sök öyle çalıştır bakalım ses devam edecek mi?

Tiz sesi varsa coil whinedir. Kasa fanlarını da sök tak dene onlarda yapar
bu coil whine çok problem yaratır mı şimdi sök tak ile uğraşmayayim yarın güzel indirim yakalarsam ekran kartı alıcam çünkü

aynı tiz sesi benim PSU da da var 3 senedir bir şey çıkarmadı sese öyle çokta takan birisi değilim

bu coil whine çok problem yaratır mı şimdi sök tak ile uğraşmayayim yarın güzel indirim yakalarsam ekran kartı alıcam çünkü
Performansa etkisi olmaz. Ama sesi çoksa seni rahatsiz eder. Bu PSUdan mı yoksa ekran kartından mı geliyor bilmiyorum onu siz anlarsınız anca 😊🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,397
Üyeler
184,930
Son üye
Abdurrahman08
Geri