Revizyon'dan bahsediyorsan anakartın köşesinde yazar ve kutuda belki yazar.Arkadaşlar bu anakartın sürümünü nerden öğreneceğim.BIOS değil anakarttan bahsediyorum.
benim bildiğim bi anakart driver bide bios driver olur ya anakartın son sürümünü nerden öğrenicem bende yüklü olanRevizyon'dan bahsediyorsan anakartın köşesinde yazar ve kutuda belki yazar.
dxdiag da bios sürümü gözükürbenim bildiğim bi anakart driver bide bios driver olur ya anakartın son sürümünü nerden öğrenicem bende yüklü olan
BIOS sürümünden bahsediyorsan BIOS ekranında öğrenebilirsin ama çalıştırmadan öğrenmek istiyorsan o baktığın anakartın üretimi tarihine bakıp sonra BIOS listesinden bakıp hangi tarihe yakınsa o BIOS sürümü vardır.benim bildiğim bi anakart driver bide bios driver olur ya anakartın son sürümünü nerden öğrenicem bende yüklü olan
anakarttan bahsediyorum biostan ayrı bir driver daha varmı_?BIOS sürümünden bahsediyorsan BIOS ekranında öğrenebilirsin ama çalıştırmadan öğrenmek istiyorsan o baktığın anakartın üretimi tarihine bakıp sonra BIOS listesinden bakıp hangi tarihe yakınsa o BIOS sürümü vardır.