Bu şembolü nasıl siyah beyaz yapabilirim?

İsmetPotter

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
Elimde böyle bi fotoğraf var üzerindeki yazıları silip siyah beyaz bale getirilmesi gerekiyor kırmızı ve mavi yerleri after effects üzerinden animasyonlu hale getiricem. Fakat yapamıyorum ya kalitesi aşırı düşüyor ya da siyah beyaz yaparken renkler çok değişiyor bu şemanın içini beyaz yapmam gerek yardımcı olur musunuz?
IMG_20231122_162048.jpg

çok zor bir görsel değil kendin çizsen hem istediğin kalitede yaparsın.

çok zor bir görsel değil kendin çizsen hem istediğin kalitede yaparsın.
Kendim çizmeyi de denedim fakat beceremedim. İllustrator üzerinden denedim fakat çok yabancıyım çizgi bile çizemedim pek çok çizim uygulamasını kullanamıyorum. Yapay zekaya vs yaptırma şansım olabilir mi acaba? Programı bilene 5 dakika bile sürmez fakat ben bilmediğim için haftalarca uğraşmam gerekiyor

Kendim çizmeyi de denedim fakat beceremedim. İllustrator üzerinden denedim fakat çok yabancıyım çizgi bile çizemedim pek çok çizim uygulamasını kullanamıyorum. Yapay zekaya vs yaptırma şansım olabilir mi acaba? Programı bilene 5 dakika bile sürmez fakat ben bilmediğim için haftalarca uğraşmam gerekiyor
freehand kullan orda logo kısmında oluyordu

Elimde böyle bi fotoğraf var üzerindeki yazıları silip siyah beyaz bale getirilmesi gerekiyor kırmızı ve mavi yerleri after effects üzerinden animasyonlu hale getiricem. Fakat yapamıyorum ya kalitesi aşırı düşüyor ya da siyah beyaz yaparken renkler çok değişiyor bu şemanın içini beyaz yapmam gerek yardımcı olur musunuz?Alıntıyı görüntüle
Mürekepsiz yazıcıda çıkar :D

ne istedigini duzgunce yaz yarın babama atiyim yapsın atsın sana
Fotoğrafta belirli bi şema var zaten bunu tamamen siyah beyaz düşünün. Borular içerisindeki kırmızı ve beyaz şeritleri de beyaz yapılması gerekiyor. Ayrıca avionic equipmant hariç bütün yazıların ve o yazıları gösteren çizgilerin silinmesi gerekiyor. Eğer daha açıklayıcı olmasını isterseniz Instagram vb şekilde size açıklayabilirim. Yardımınız için teşekkürler

Fotoğrafta belirli bi şema var zaten bunu tamamen siyah beyaz düşünün. Borular içerisindeki kırmızı ve beyaz şeritleri de beyaz yapılması gerekiyor. Ayrıca avionic equipmant hariç bütün yazıların ve o yazıları gösteren çizgilerin silinmesi gerekiyor. Eğer daha açıklayıcı olmasını isterseniz Instagram vb şekilde size açıklayabilirim. Yardımınız için teşekkürler
aga siyah beyaz yaparız içini de beyaz yaparız hafif mavi olan yeri
kalanını sen ayarlarsın yazıları silip eklersin kafana göre onlar da kolay şeyler
bir de siyah beyaz dediğin mesela ortası beyaz olcak diyon ama renk olarak olmicak di mi yani boşluk olcak direkt yoksa habriden beyaz mı istiyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri