13600KF Hava Soğutma yeter Mi?

Reaksiyon skoru
71
Yeni sistem topladım ancak aklıma birkaç sorun takıldı;
islemciye şu soğutucu yeter mi?
bir de bu kasayı aldım iyi midir??
(Ürünleri indirimdeyken aldım. Şuan ki fiyatlar pahalı. Performans bakımından yorumlarsanız sevinirim.)

hocam ürünleri aldım ya 😅
eğer soğutmanın yetmeyeceğini ya da kasanın kötü olduğunu düşünüyorsanız iade etmeyi düşünücem.

Hocam bunu all tavsiyem olur uzun yıllarca kullanırsın,

knk yukarda yazdım bütçemi fazlasıyla aştım zaten sistem toplarken. o yüzden yetmeyecekse iade edicem.

hocam yok böyle bir şey yaw. ürünler kargoya verilmiş az önce glb. gelmesini bekleyeceğim. :cry:
bu arada kasa iyi midir?

Yeni sistem topladım ancak aklıma birkaç sorun takıldı;
islemciye şu soğutucu yeter mi?
bir de bu kasayı aldım iyi midir??
(Ürünleri indirimdeyken aldım. Şuan ki fiyatlar pahalı. Performans bakımından yorumlarsanız sevinirim.)
Kasa kötü ama aldığın fiyat gerçekten iyiyse kabul edilebilir. O soğutucu ise ancak o işlemcinin üstünde mangal yapma planın varsa işe yarar amaç soğutmaksa iade edip minimum Snowman T6 alman gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok ya hiç sevmiyorum bu modeli fiyatı fazla şişik. Zaten bu kadar veren 300TL daha verip 240mm sıvı soğutma alsın 😀

Kasa kötü ama aldığın fiyat gerçekten iyiyse kabul edilebilir. O soğutucu ise ancak o işlemcinin üstünde mangal yapma planın varsa işe yarar amaç soğutmaksa iade edip minimum Snowman T6 alman gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok ya hiç sevmiyorum bu modeli fiyatı fazla şişik. Zaten bu kadar veren 300TL daha verip 240mm sıvı soğutma alsın 😀
kasa 3k ya aldım psu dan yana bir sorun yaşar mıyım? soğutucuyu da iade ederim büyük ihtimalle.

Ekran görüntüsü 2023-11-24 231841.png

Büyük ihtimalle çok pahalı olmayan ve çok güç istemeyen bir sistemde sorun çıkarmaz. Bundan daha dandiklerini yıllarca kullandım.
sistem bu şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,838
Üyeler
186,547
Son üye
Wendall
Geri