Sizce bu ürün alınır mı

Bu fiyata mı stick almak daha mantıklı bence. En azından resmi desteği var.

Özellikler görünüşte çok iyi ama deneyimi kötü... :) Bu arada yavaşlığına katlanabilirseniz fiyat performans çok fena sayılmaz eski mario falan oynarken üzmedi bizi. Youtube ve Video açıyor ama yine video oyun değiştireyim diyorsanız sık sık yavaşlığı vs. üzebilir

Marka modele takılmayın, çin işi android ve retro emulatör oyunlarını oynatan bir cihaz.Şimdi marka değişmiş
USB kollar kaliteli olsa sırf onun için alınır ama :( çinde 7 8$ olan kalitesiz kollar maalesef. Algılama sorunları olabiliyor.

Hepsiburada da 1700 farklı sitelerde 2400

Son düzenleme:
Özellikler görünüşte çok iyi ama deneyimi kötü... :) Bu arada yavaşlığına katlanabilirseniz fiyat performans çok fena sayılmaz eski mario falan oynarken üzmedi bizi. Youtube ve Video açıyor ama yine video oyun değiştireyim diyorsanız sık sık yavaşlığı vs. üzebilir

Marka modele takılmayın, çin işi android ve retro emulatör oyunlarını oynatan bir cihaz.Şimdi marka değişmiş
USB kollar kaliteli olsa sırf onun için alınır ama :( çinde 7 8$ olan kalitesiz kollar maalesef. Algılama sorunları olabiliyor.

Hepsiburada da 1700 farklı sitelerde 2400
Aldım kullanıyorum memnunum dizi film izlemek için aldım bilgisayarda kolları test ettim güzeldi benim 200 tllik snopy kollardan iyidi
Bu arada yavaşlık derken nasıl bir yavaşlık yaşadınız arkadaşımda mibox var onuda test ettim hemen hemen aynı performansı veriyor
zaten aynı işlemcileri kullanıyolaar

Geri