❌İndirim Bitti! Kaspersky'de Cuma Fırsatı başladı!

5 cihaz 2 yıl 383 liraya aldım. Teşekkürler
459 TL nasıl 383 e aldın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grup kuran varsa mesaj atabilir. 10 veya 20 kişilik 1 sene veya 2 senelik gruplara girebilirim.
5 kişilik düşünüyorum gelirmisin ?

1 yıllık alırsak 3-4 kişi ortak kullanabilirmiyz
evet

Son düzenleme:
bugün ev ağıma başka telefonlardan bağlandığını tespit etti hemen wifi şifremi değiştirdim iyiki almışım yoksa haberim olmayacaktı
hocam modem arayüzüne hiç mi bakmıyorsunuz :D

459 TL nasıl 383 e aldın ?

5 kişilik düşünüyorum gelirmisin ?

evet
Nasıl aldığımı bilmiyorum. Belki kurumsal fatura kestirdiğim için KDV yi tahsil etmemiş olabilir.
Edit: Faturayı kontrol ettim. Kurumsal fatura kestirdiğim için %20 kdv yi almamış.

Şu forumda şu virüs programını hiç görmeye alışık deyilim garip oldum. genelde teknopatın bilinçsiz insanları kullanıyor sebebi googleden bile dosya indirmeye korktukları için.

sistemsel sorun var lisans yenilenme kısmında daha sonra tekrar deneyin diyor :uzgunpeepo:

Az önce 1 cihaz 2 yıllık premium paket satın aldım ancak mail gelmedi. Beklemedeyim.
Edit: mail geldi.
20 yıldır bilgisayar kullanıyorum. Bugüne kadar hiç virüs yemedim. Ancak bu yemeyeceğim anlamına gelmiyor. Döner ekmek parası bile değil neredeyse. Neden risk alayımki.

Son düzenleme:
Şu antivirüs programlarını satın alanları kendi kendine yaftalayan tiplerden sıkıldım. Kendince bilinçli kullanıcının av almasına gerek olmadığını, microsoftun kendi defenderinin yeterli olduğunu sayıklayıp para ile av alanı keriz, bilinçsiz ilan eden tiplerden gına geldi. Sanane kardeşim. Benim bilgisayarımı belki 9 yaşında bilniçli olmayan çocuğum da kullanıyordur. Bilgisayar konusunda çok bilinçli olmayan eşim de kullanıyordur. Google bile arama sonuçlarında ***** saçma siteler listeleyip insanları tuzağa sürükleyebilecek linklere yönlendiriyor. Biz de minimum risk olması açısından paramızı istediğimiz gibi değerlendiriyoruz. Para benim keyif benim. Sanane. Sen kimin ne şekilde pc kullandığını ne biliyorsun da yorum yapıyorsun. İlgini çekmeyen bir sıcak fırsatsa niye gelip burada boş yorumlarınızla kalabalık yaparsınız.

geçen sene almıştım en son baktığımda 30 gün kalmıştı bilgisayar da ram arızası oldu ramin bir tanesini çıkardım öyle kullanıyorum şu 381 gün görünüyor almaya gerek kalmadı ama yenileme işlemi nasıl oldu anlamadım bende

1 cihaz alıp yıllığı uzatmak istiyorum fakat yarın öbür gün pcyi değiştirdiğimde eski pc'deki keyi kullanabilecek miyim

1 cihaz alıp yıllığı uzatmak istiyorum fakat yarın öbür gün pcyi değiştirdiğimde eski pc'deki keyi kullanabilecek miyim
kaspersky hesabı oluşturuluyor. O hesap ile istediğiniz cihaaza taşıyorsunuz.

Geri