Şu antivirüs programlarını satın alanları kendi kendine yaftalayan tiplerden sıkıldım. Kendince bilinçli kullanıcının av almasına gerek olmadığını, microsoftun kendi defenderinin yeterli olduğunu sayıklayıp para ile av alanı keriz, bilinçsiz ilan eden tiplerden gına geldi. Sanane kardeşim. Benim bilgisayarımı belki 9 yaşında bilniçli olmayan çocuğum da kullanıyordur. Bilgisayar konusunda çok bilinçli olmayan eşim de kullanıyordur. Google bile arama sonuçlarında ***** saçma siteler listeleyip insanları tuzağa sürükleyebilecek linklere yönlendiriyor. Biz de minimum risk olması açısından paramızı istediğimiz gibi değerlendiriyoruz. Para benim keyif benim. Sanane. Sen kimin ne şekilde pc kullandığını ne biliyorsun da yorum yapıyorsun. İlgini çekmeyen bir sıcak fırsatsa niye gelip burada boş yorumlarınızla kalabalık yaparsınız.
yok valla hiç aklıma gelen bir şey değildihocam modem arayüzüne hiç mi bakmıyorsunuz
ben varım 1 kişi daha bulalım 3 kişilik alırızVarmı alacak ortak alsak aslında
Kral be bu egoBunun gibi kendini bir şey bildiğini sanan insanlara bir şey anlatmak ile yormayın kendinizi, engelleyin geçin. Tamam en iyi av sizsiniz. Her şeyi o boş koltukta 31 çekerek öğrendiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mail adresine key geliyor diye hatırlıyorum.