Bunun icindeki Psu nun korumalari yeterli midir? Kasanın hava akışı nasıl tecrüben var mı?![]()
DeepCool CC560 PF750 750W 80Plus Mid-Tower LED Fanlı Mid-Tower Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool CC560 PF750 750W 80Plus Mid-Tower LED Fanlı Mid-Tower Siyah Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Tecrübem yok ama marka güzel. PSU'nun OPP OVP ve SCP korumaları var. Yeterli olacaktır.Bunun icindeki Psu nun korumalari yeterli midir? Kasanın hava akışı nasıl tecrüben var mı?
Bu şekilde daha iyi olabilir, çok teşekkür ederim. Kasadan emin değilim, hava akışı nasıldır sizce?Tecrübem yok ama marka güzel. PSU'nun OPP OVP ve SCP korumaları var. Yeterli olacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Shaw
![]()
XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Böyle de yapabilirsiniz. Neredeyse tüm korumaları var.![]()
MSI MAG FORGE M100R 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE M100R 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100R 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa mesh olduktan sonra çok sorun olacağını sanmıyorum. Hava akışı için deneyimlemek lazım. Ben Performax kullanıyorum. İşlemcim çok ısınan bir işlemci değil ama sorun olmuyor yani.Bu şekilde daha iyi olabilir, çok teşekkür ederim. Kasadan emin değilim, hava akışı nasıldır sizce?
Çok teşekkür ederim hocam hem onerileriniz hem verdiginiz bilgiler için. İndirimlerini takip edip yilbasina kadar alacağım, farkli oneriler olursa onlari da degerlendirebilirim.Kasa mesh olduktan sonra çok sorun olacağını sanmıyorum. Hava akışı için deneyimlemek lazım. Ben Performax kullanıyorum. İşlemcim çok ısınan bir işlemci değil ama sorun olmuyor yani.