KASA ve PSU Tavsiyesi

Shaw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,731
Bütçe
3500
B660m
i5 12600kf
rtx4060
İndirimlerden topladigim sistem için psu ve kasa onerir misiniz? Bütçe toplam 3.5k civarı.

Bunun icindeki Psu nun korumalari yeterli midir? Kasanın hava akışı nasıl tecrüben var mı?
Tecrübem yok ama marka güzel. PSU'nun OPP OVP ve SCP korumaları var. Yeterli olacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Shaw
Böyle de yapabilirsiniz. Neredeyse tüm korumaları var. Ama ilk attığım da sorun çıkartmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Tecrübem yok ama marka güzel. PSU'nun OPP OVP ve SCP korumaları var. Yeterli olacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Shaw
Böyle de yapabilirsiniz. Neredeyse tüm korumaları var.
Bu şekilde daha iyi olabilir, çok teşekkür ederim. Kasadan emin değilim, hava akışı nasıldır sizce?

Bu şekilde daha iyi olabilir, çok teşekkür ederim. Kasadan emin değilim, hava akışı nasıldır sizce?
Kasa mesh olduktan sonra çok sorun olacağını sanmıyorum. Hava akışı için deneyimlemek lazım. Ben Performax kullanıyorum. İşlemcim çok ısınan bir işlemci değil ama sorun olmuyor yani.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw
Kasa mesh olduktan sonra çok sorun olacağını sanmıyorum. Hava akışı için deneyimlemek lazım. Ben Performax kullanıyorum. İşlemcim çok ısınan bir işlemci değil ama sorun olmuyor yani.
Çok teşekkür ederim hocam hem onerileriniz hem verdiginiz bilgiler için. İndirimlerini takip edip yilbasina kadar alacağım, farkli oneriler olursa onlari da degerlendirebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,139
Üyeler
197,139
Son üye
flyingatm
Geri