🔥İndirim Getir Yemek 50₺ Kod Aktif

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421
AVRUPA50

80tl al 30tl öde😁

Screenshot_2023-11-30-17-55-51-218_com.brave.browser-edit.jpg

Tam Migrostan sipariş verdim. Neyse ki 45 TL indirim vardı.

Sahtekar şirket bunlar her gün dağıtıyorlar kodları ama kullanamıyorsun kod kullanılmış diyor, desteğe bağlanıp söylediğinde de her sefer aynı şeyi söylüyorlar teknik problem var en kısa sürede düzeltmeye çalışıyoruz cart curt. Saldım burayı artık ben, yemeksepeti candır.

Sahtekar şirket bunlar her gün dağıtıyorlar kodları ama kullanamıyorsun kod kullanılmış diyor, desteğe bağlanıp söylediğinde de her sefer aynı şeyi söylüyorlar teknik problem var en kısa sürede düzeltmeye çalışıyoruz cart curt. Saldım burayı artık ben, yemeksepeti candır.
Bende de oyle diyoduda bu kod herkeste geciyo bende sutlac aldim 2 tane 30tl odedim jdjjf

Haftalardır kullanıyorum çatır çatır.

Oy oy oy yine mi? Kilo aldık dısarıdan yemekten.

Tam Migrostan sipariş verdim. Neyse ki 45 TL indirim vardı.
Haftalardır kullanıyorum çatır çatır.
Oy oy oy yine mi? Kilo aldık dısarıdan yemekten.
Herkes de geçtiği felan yok ekliyoruz ,ne hesap da gözüküyor nede kuponlarda
Seçtiğiniz kampanya bu ödeme yöntemiyle kullanılamamaktadır diyor hem nakit hem kart haftalardır bòyle kullandırtmıyor

Geri