AfiedTam Migrostan sipariş verdim. Neyse ki 45 TL indirim vardı.
Bende de oyle diyoduda bu kod herkeste geciyo bende sutlac aldim 2 tane 30tl odedim jdjjfSahtekar şirket bunlar her gün dağıtıyorlar kodları ama kullanamıyorsun kod kullanılmış diyor, desteğe bağlanıp söylediğinde de her sefer aynı şeyi söylüyorlar teknik problem var en kısa sürede düzeltmeye çalışıyoruz cart curt. Saldım burayı artık ben, yemeksepeti candır.
Haftalardır kullanıyorum çatır çatır.Sahtekar şirket bunlar her gün dağıtıyorlar kodları ama kullanamıyorsun kod kullanılmış diyor, desteğe bağlanıp söylediğinde de her sefer aynı şeyi söylüyorlar teknik problem var en kısa sürede düzeltmeye çalışıyoruz cart curt. Saldım burayı artık ben, yemeksepeti candır.
Demek ki belli başlı müşterileri seçiyorlar, garezleri var herhaldeBende de oyle diyoduda bu kod herkeste geciyo bende sutlac aldim 2 tane 30tl odedim jdjjf
Ne güzel hocam demek ki müşteri seçiyorlar daha büyük sıkıntıHaftalardır kullanıyorum çatır çatır.
Herkes de geçtiği felan yok ekliyoruz ,ne hesap da gözüküyor nede kuponlardaBende de oyle diyoduda bu kod herkeste geciyo bende sutlac aldim 2 tane 30tl odedim jdjjf
ssadece mobilmi?
Tam Migrostan sipariş verdim. Neyse ki 45 TL indirim vardı.
Afied
Sahtekar şirket bunlar her gün dağıtıyorlar kodları ama kullanamıyorsun kod kullanılmış diyor, desteğe bağlanıp söylediğinde de her sefer aynı şeyi söylüyorlar teknik problem var en kısa sürede düzeltmeye çalışıyoruz cart curt. Saldım burayı artık ben, yemeksepeti candır.
Haftalardır kullanıyorum çatır çatır.
Oy oy oy yine mi? Kilo aldık dısarıdan yemekten.
Seçtiğiniz kampanya bu ödeme yöntemiyle kullanılamamaktadır diyor hem nakit hem kart haftalardır bòyle kullandırtmıyorHerkes de geçtiği felan yok ekliyoruz ,ne hesap da gözüküyor nede kuponlarda
Kapıda ödeme falan seçersen geçersiz olabilir.Seçtiğiniz kampanya bu ödeme yöntemiyle kullanılamamaktadır diyor hem nakit hem kart haftalardır bòyle kullandırtmıyor
Hayır seçili değilKapıda ödeme falan seçersen geçersiz olabilir.