drop plusArkadaşlar bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum siz olsanuz hangisini tercih ederdiniz.
Arctis serisi müzik performansı kötü bir seri. Neden böyle dediniz anlayamadım.Artics biraz daha müzik dinlemeye uygun hocam. Eğer oyun odaklı alıyorsanız Drop Plus tercih edin.
Arctis 1 wireless alıcam hikayeli oyun oynarım arada müzik dinlerim. Alayım mı? Veya senin kablosuz kulaklık önerin var mı? PS4 uyumlu.Arctis serisi müzik performansı kötü bir seri. Neden böyle dediniz anlayamadım.
Valla aklıma pek gelmiyor ama HS70 fena değildir. Arctis 1 W rahattır hikayeli oyunlarda sorum yapmaz ama müzikte pek bir şey bekleme.Arctis 1 wireless alıcam hikayeli oyun oynarım arada müzik dinlerim. Alayım mı? Veya senin kablosuz kulaklık önerin var mı? PS4 uyumlu.
Ben bass ve tiz konusunda hiç bir problem yaşamadım. Siz neden öyle dediniz?Drop Plus kesinlikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arctis serisi müzik performansı kötü bir seri. Neden böyle dediniz anlayamadım.
HS70 baktım da pedler deri o yüzden onu istemiyorum. Artis 1 W kulak kapatır mı kulak üstü müdür?Valla aklıma pek gelmiyor ama HS70 fena değildir. Arctis 1 W rahattır hikayeli oyunlarda sorum yapmaz ama müzikte pek bir şey bekleme.
Kulağını tamamiyle kapatır.HS70 baktım da pedler deri o yüzden onu istemiyorum. Artis 1 W kulak kapatır mı kulak üstü müdür?