aht.furkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Konuyu yükseltirseniz arada bir bi bilen yardım eder inşallaharkadaşlar sorun devam ediyor maalesef gene mousemi sağa sola çevirince gpu kullanım 0 a düşüyor anlık
Konuyu yükseltirseniz arada bir bi bilen yardım eder inşallaharkadaşlar sorun devam ediyor maalesef gene mousemi sağa sola çevirince gpu kullanım 0 a düşüyor anlık
aminKonuyu yükseltirseniz arada bir bi bilen yardım eder inşallah
Aygıt yöneticisi kısmında ünlem olan bir aygıt var mı ilk ona bak hocam işlemci nasıl o kadar az ısınıyor onu da anlamadım ben normal oyunda denemedim ama o sıcaklık normal gelmedi ayriyeten ssd testi de yapıp at birde cpu z den memory spd kısmını buraya koyabilirsen bakalım hocamarkadaşlar sorun devam ediyor maalesef gene mousemi sağa sola çevirince gpu kullanım 0 a düşüyor anlık
Sizde öyle bir sıkıntı oldu muAygıt yöneticisi kısmında ünlem olan bir aygıt var mı ilk ona bak hocam işlemci nasıl o kadar az ısınıyor onu da anlamadım ben normal oyunda denemedim ama o sıcaklık normal gelmedi ayriyeten ssd testi de yapıp at birde cpu z den memory spd kısmını buraya koyabilirsen bakalım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayriyeten hwmonitor oyun oynarken açık olsun sıcaklık kısmını buraya ekleyi ver hocam
Hayır hatta rpcs3 ile gow oynuyorum ama stok fanla olacak iş değil rpcs3 o yüzden fan alana kadar erteledimSizde öyle bir sıkıntı oldu mu
Rpcs3 nedir tam bilmiyorum, birde gow fps ve sıcaklık değerleriniz nelerHayır hatta rpcs3 ile gow oynuyorum ama stok fanla olacak iş değil rpcs3 o yüzden fan alana kadar erteledim![]()
Normal gow değil hocam rpcs3 PlayStation 3 oyunlarını oynamak için bir emülatör normal gow denemedim bu emülatör de işlemci tabanlı olduğu için sıcaklıklar muhtemelen size bir şey ifade etmezRpcs3 nedir tam bilmiyorum, birde gow fps ve sıcaklık değerleriniz neler
Anladım teşekkürlerNormal gow değil hocam rpcs3 PlayStation 3 oyunlarını oynamak için bir emülatör normal gow denemedim bu emülatör de işlemci tabanlı olduğu için sıcaklıklar muhtemelen size bir şey ifade etmez
Aygıt yöneticisi kısmında ünlem olan bir aygıt var mı ilk ona bak hocam işlemci nasıl o kadar az ısınıyor onu da anlamadım ben normal oyunda denemedim ama o sıcaklık normal gelmedi ayriyeten ssd testi de yapıp at birde cpu z den memory spd kısmını buraya koyabilirsen bakalım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayriyeten hwmonitor oyun oynarken açık olsun sıcaklık kısmını buraya ekleyi ver hocam
Driverları kurun hocam ilk anakartin sitesinden
Saçma bi soru olucak ama google da detaylı araştırma yaptın mı yani yabancı kaynaklar forumlar vs. vs.Arkadaşlar devam ediyor sorun vallahi bıktım artık ya , lütfen ama lütfen bilen biri ilgilenebilir mi
detaylı yapmadım ama çözse çözse @Abdullah Hacıgül çözer bence hocam yardımcı olurmusunuzSaçma bi soru olucak ama google da detaylı araştırma yaptın mı yani yabancı kaynaklar forumlar vs. vs.