Yardım DA-G9 OYUNDA EKRAN KARTI KULLANIMI BİR ANDA %3 e veya %0 a düşüyor drop yiyorum

arkadaşlar sorun devam ediyor maalesef gene mousemi sağa sola çevirince gpu kullanım 0 a düşüyor anlık
Aygıt yöneticisi kısmında ünlem olan bir aygıt var mı ilk ona bak hocam işlemci nasıl o kadar az ısınıyor onu da anlamadım ben normal oyunda denemedim ama o sıcaklık normal gelmedi ayriyeten ssd testi de yapıp at birde cpu z den memory spd kısmını buraya koyabilirsen bakalım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayriyeten hwmonitor oyun oynarken açık olsun sıcaklık kısmını buraya ekleyi ver hocam

Aygıt yöneticisi kısmında ünlem olan bir aygıt var mı ilk ona bak hocam işlemci nasıl o kadar az ısınıyor onu da anlamadım ben normal oyunda denemedim ama o sıcaklık normal gelmedi ayriyeten ssd testi de yapıp at birde cpu z den memory spd kısmını buraya koyabilirsen bakalım hocam

Ayriyeten hwmonitor oyun oynarken açık olsun sıcaklık kısmını buraya ekleyi ver hocam
Sizde öyle bir sıkıntı oldu mu

1701375683612.png

Arkadaşlar devam ediyor sorun vallahi bıktım artık ya , lütfen ama lütfen bilen biri ilgilenebilir mi

Geri