Mrtcn_2323
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ben amd kart alacak olsam Sapphire ucuz olsa bile almam.Aynı Fiyata Siz Hangisini Alırdınız Kronik Sorunları Varmı Acaba Fikir Belirtirseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.
Aynı Fiyata Siz Hangisini Alırdınız Kronik Sorunları Varmı Acaba Fikir Belirtirseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.
Aynı Fiyata Reis Hazır Sistemde Vardı Secenek Olarak. Fiyat Farkı Olmaksızın Cevabınızı Tercihinizi Merak ediyorum hangi marka sizce diyeSen bakma onun bunun lafına. 8 yıldır shappire kullanan biri olarak tavsiye ederim. Ayrıca asrock parasına 7800xt var dostum. Ya da 7700xt nitro+ 15 k civarına var.
2023 Ağustos ayı verilerine göre en çok servise giden kart üretici SapphireSen bakma onun bunun lafına. 8 yıldır shappire kullanan biri olarak tavsiye ederim. Ayrıca asrock parasına 7800xt var dostum. Ya da 7700xt nitro+ 15 k civarına var.
AMD ekran kart alacak olsam şahsen bende Sapphire güvenmem tereddüt de kalıyor insan2023 Ağustos ayı verilerine göre en çok servise giden kart üretici SapphireAsus, xfx ve powercolor gibi markalar daha düşük.
Onun bunu lafı diyorsun birde puhahah
3 tane farklı Sapphire kart denedim sorunlu. (Pulse) aynı sisteme xfx taktım tık demedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Resmide atayım
Nitro + için bir şey diyemem onu denemedim ama pulse serisi yettiAMD ekran kart alacak olsam şahsen bende Sapphire güvenmem tereddüt de kalıyor insan
Nitro Sağlam Pulse Arıza oranı daha yüksekNitro + için bir şey diyemem onu denemedim ama pulse serisi yetti
AMD kart alırsam öncelik red devil yoksa xfx yada Asus tercih ediyorum
Peki Asrock Hakkında Ne Düşünüyorsun Hocam alınır mı??Nitro Sağlam Pulse Arıza oranı daha yüksekBen Referans kart kullanıyorum Sorun yaşamıyorum
üzmüyor Asus lar güzel sorun çıkarmıyor en azından
En güncel veriler bunlar dostum Powercolor öne geçmiş şimdi napalım?2023 Ağustos ayı verilerine göre en çok servise giden kart üretici SapphireAsus, xfx ve powercolor gibi markalar daha düşük.
Onun bunu lafı diyorsun birde puhahah
3 tane farklı Sapphire kart denedim sorunlu. (Pulse) aynı sisteme xfx taktım tık demedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Resmide atayım
Bütçeniz ne kadar hocam ?Peki Asrock Hakkında Ne Düşünüyorsun Hocam alınır mı??
Dostum verilere göre Sapphire halen kötü mü kötü?En güncel veriler bunlar dostum Powercolor öne geçmiş şimdi napalım?Yani Ağustos grafiklerine göre bile garantiye verilen 100 karttan 25'i Sapphire ise 20 tanesi XFX, bir marka kesinlikle alınmaz ama diğeri çok iyidir denilecek bir durum yok. Bir de bu veriler daha çok 7000 serisine yöneliktir diye tahmin ediyorum.
Alıntıyı görüntüle