MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,237
Stokta yoktu fiyatı biraz daha pahalılaşmıştı yine fırsata düşmüş. Şuan şahsen M800 Pro varken alınmaz ama m800 pro zamlanırsa diye dursun.
Hayır, Darmoshark ürünleri de gecikmeli. MCU olarak rezalet çünkü. Ayrıca denildiği gibi AttackShark X3 alınmaz, M800 Pro varken. Çünkü MCU rezalet aynı şekilde.Absürt bir gecikme değerine sahip. Bence N3 her türlü daha mantıklı olur bundan.
Yok zaten m800 pro her türlü daha iyi onu hepimiz biliyoruz. İndirimi bitince diyoruz.Hayır, Darmoshark ürünleri de gecikmeli. MCU olarak rezalet çünkü. Ayrıca AttackShark X3 alınmaz, M800 Pro varken.
Şu çok daha mantıklı olur. MCU'su da iyi.![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
M800 pro kadar bu fiyata daha iyi mouse gösteremezler hocam. Bu bile onun yanında oyuncak kalıyor.M800 pronun yorumları çok kötüydü iptal ettim, acaba genel olarak mı sıkıntılı bu mouse
Absürt bir gecikme değerine sahip. Bence M800 Pro'yu hesaba katmazsak N3 her türlü daha mantıklı olur bundan.
Stokta yoktu fiyatı biraz daha pahalılaşmıştı yine fırsata düşmüş. Şuan şahsen M800 Pro varken alınmaz ama m800 pro zamlanırsa diye dursun.
ben 50 gram ve altı mouse bakıyorum bu model alınır mı sizce?Hayır, Darmoshark ürünleri de gecikmeli. MCU olarak rezalet çünkü. Ayrıca denildiği gibi AttackShark X3 alınmaz, M800 Pro varken. Çünkü MCU rezalet aynı şekilde.
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Mcu'su kötü olduğu için gecikme sorunu var malzeme kalitesi ve skatezleri çok kötü skatezler mousepad üzerinde kayarken rahatsız edici bir ses çıkarıyor alınacak bir mouse değilStokta yoktu fiyatı biraz daha pahalılaşmıştı yine fırsata düşmüş. Şuan şahsen M800 Pro varken alınmaz ama m800 pro zamlanırsa diye dursun.
Alınabilir.ben 50 gram ve altı mouse bakıyorum bu model alınır mı sizce?
Hayır, Darmoshark ürünleri de gecikmeli. MCU olarak rezalet çünkü. Ayrıca denildiği gibi AttackShark X3 alınmaz, M800 Pro varken. Çünkü MCU rezalet aynı şekilde.