Aaahmt
80+ Silver
m800 pro kendinden bataryalı mı hocam kabloyla şarj oluyor değil miM800 pro kadar bu fiyata daha iyi mouse gösteremezler hocam. Bu bile onun yanında oyuncak kalıyor.
m800 pro kendinden bataryalı mı hocam kabloyla şarj oluyor değil miM800 pro kadar bu fiyata daha iyi mouse gösteremezler hocam. Bu bile onun yanında oyuncak kalıyor.
Evetm800 pro kendinden bataryalı mı hocam kabloyla şarj oluyor değil mi
Boş yapma hocam.m800 pro çöp oğlu çöptür. 100'den fazla gaming mouse kullandım. Elimden 1 tane delux 3335, 2 tane delux m800 pro 3395 geçti. mcu'su çöp oğlu çöptür. darmoshark n3 veya m3'ün yanından geçemez. Elimde şu an 2 tane attack shark x3 var, toplam 7 tane attack shark x3 geçtim elimden. Attack shark x3, delux'u şamar oğlanına çevirir.
![]()
DELUX M800 Pro (3395) Review
The ambidextrous M800 Pro is among the most popular mice from DELUX, and receives a thorough update with this 3395 edition. Aside from featuring PixArt's latest PAW3395 sensor, it comes with both 2.4 GHz and Bluetooth connectivity, up to 70 hours of battery life, and Huano switches for the main...www.techpowerup.com
xc tech denen çöp bir mcu kulanıyor delux. Attack Sharktaki bk mcu'u 1000 hz olan lamzu farelerde de kullanılıyor.
''Even the little time not spent in wireless operation is a terrible experience. Polling at least is stable across the board in wired mode, which can't be said of wireless mode, as any polling rates below 1000 Hz exhibit at least intermittent instability. In addition, wireless motion delay is around 4 ms on the M800 Pro, though this varies greatly, as the M800 Pro suffers from what I like to call "shift" behavior, whereby at some random point throughout the motion, motion delay will increase by at least one interval. Accordingly, motion delay may be 2 ms initially, then increases to 3 ms, then to 5 ms, and potentially even higher. There is no consistency to this, either, further contributing to the mouse feeling terrible in use.''
hocam tam niyetlenmiştim m800 pro ya şimdi senin bu yazdığın hiç olmadım800 pro çöp oğlu çöptür. 100'den fazla gaming mouse kullandım. Elimden 1 tane delux 3335, 2 tane delux m800 pro 3395 geçti. mcu'su çöp oğlu çöptür. darmoshark n3 veya m3'ün yanından geçemez. Elimde şu an 2 tane attack shark x3 var, toplam 7 tane attack shark x3 geçtim elimden. Attack shark x3, delux'u şamar oğlanına çevirir.
![]()
DELUX M800 Pro (3395) Review
The ambidextrous M800 Pro is among the most popular mice from DELUX, and receives a thorough update with this 3395 edition. Aside from featuring PixArt's latest PAW3395 sensor, it comes with both 2.4 GHz and Bluetooth connectivity, up to 70 hours of battery life, and Huano switches for the main...www.techpowerup.com
xc tech denen çöp bir mcu kulanıyor delux. Attack Sharktaki bk mcu'u 1000 hz olan lamzu farelerde de kullanılıyor.
''Even the little time not spent in wireless operation is a terrible experience. Polling at least is stable across the board in wired mode, which can't be said of wireless mode, as any polling rates below 1000 Hz exhibit at least intermittent instability. In addition, wireless motion delay is around 4 ms on the M800 Pro, though this varies greatly, as the M800 Pro suffers from what I like to call "shift" behavior, whereby at some random point throughout the motion, motion delay will increase by at least one interval. Accordingly, motion delay may be 2 ms initially, then increases to 3 ms, then to 5 ms, and potentially even higher. There is no consistency to this, either, further contributing to the mouse feeling terrible in use.''
Niyetlendiysen al, gayet iyi bir mouse. Elimden 100lerce mouse geçmedi ama onu söyleyeyim. Olsa olsa totalde 50 falandırhocam tam niyetlenmiştim m800 pro ya şimdi senin bu yazdığın hiç olmadıbildiğim bir marka olsa takmayacağımda delux, attack shark vs. tr de konuya hakim olan kişiler dışında çokta bilindik markalar değil
hocam 50 de az değil şimdi yaniNiyetlendiysen al, gayet iyi bir mouse. Elimden 100lerce mouse geçmedi ama onu söyleyeyim. Olsa olsa totalde 50 falandır![]()
M800 ProSizce alınır mı bu mouse ? ve bu indirim ne kadar sürecek bilen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve https://shop.connectgame.com.tr/products/darmoshark-n3-three-mode-kablosuz-gaming-mouse-beyaz bu modelle arasında ne fark var. Bunların fiyatlar 1000 bandına inmiş . Satın almak için hangisini tercih etmeliyim?
Bu bütçede bence kral M800 PRO'dur @MuratTheFounderOfGariban gardaşıma katılıyorum. Elimde hem X3 hem de M800 Pro var. İkisi de şuan elimin altında öyle diyeyim. X3 de güzel ama bir M800 Pro değil UV Matte kaplama çok kaliteli bir hissiyat bırakıyor. Keza switch hissiyatı konusunda da M800 Pro daha iyi. X3 biraz fazlaca küçük. Claw tutmuyorsan oradan da zorlanma ihtimalin var eğer elin orta-büyük ise...hocam 50 de az değil şimdi yanisizde bu bütçede kral budur diyorsanız bakı şaçım değişir
tamam hocam yunus arkadaşımızda her nekadar savusnada 10 kişiye karşı tek başına savunması kuru laftan ileriye gitmiyor teşekkürlerBu bütçede bence kral M800 PRO'dur @MuratTheFounderOfGariban gardaşıma katılıyorum. Elimde hem X3 hem de M800 Pro var. İkisi de şuan elimin altında öyle diyeyim. X3 de güzel ama bir M800 Pro değil UV Matte kaplama çok kaliteli bir hissiyat bırakıyor. Keza switch hissiyatı konusunda da M800 Pro daha iyi. X3 biraz fazlaca küçük. Claw tutmuyorsan oradan da zorlanma ihtimalin var eğer elin orta-büyük ise...
Hocam 1000 1500 e kadar ne önerirsin, FPS oyunları oynuyorum geneldeBuraya çevirisini de koydum, hâlâ almak isteyen varsa buyursun alsın. Techpowerup ve rtings gibi sitelerden araştırabilirsiniz bu tarz mouse'ları. Şu anda sahip olduğum mouse'ların da fotoğrafını koyuyorum. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Burada da kullandığım bazı eski mouse'lar var;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Delux M800 Pro kesinlikle ama kesinlike önermiyorum.
''M800 Pro, benim "kayma" olarak adlandırdığım davranıştan muzdariptir; bu durumda, hareket boyunca rastgele bir noktada hareket gecikmesi en az bir aralık kadar artacaktır. Buna göre hareket gecikmesi başlangıçta 2 ms olabilir, daha sonra 3 ms'ye, daha sonra 5 ms'ye ve potansiyel olarak daha da yüksek bir değere çıkabilir. Bunda da bir tutarlılık yok, bu da farenin kullanım sırasında berbat hissetmesine neden oluyor.''