Neler Yeni

🔥İndirim Attack Shark X3 49 G Superlight Mouse | 1012 TL

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
@YunusTRY hocam gülme emojisi atmaktaki amacınızı anlamadım. 10 kişi burada övüyor sen gömüyorsun. Tamam anladık tecrübelesin en çok mouse u sen tecrübe ettin ama burada herkes sevmişken senin bu kadar karşıt olmanın kuru laftan ileri gitmediği aşikar, sonuçta sadece sen bunu söylüyorsun.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Buraya çevirisini de koydum, hâlâ almak isteyen varsa buyursun alsın. Techpowerup ve rtings gibi sitelerden araştırabilirsiniz bu tarz mouse'ları. Şu anda sahip olduğum mouse'ların da fotoğrafını koyuyorum. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Burada da kullandığım bazı eski mouse'lar var;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Delux M800 Pro kesinlikle ama kesinlike önermiyorum.

''M800 Pro, benim "kayma" olarak adlandırdığım davranıştan muzdariptir; bu durumda, hareket boyunca rastgele bir noktada hareket gecikmesi en az bir aralık kadar artacaktır. Buna göre hareket gecikmesi başlangıçta 2 ms olabilir, daha sonra 3 ms'ye, daha sonra 5 ms'ye ve potansiyel olarak daha da yüksek bir değere çıkabilir. Bunda da bir tutarlılık yok, bu da farenin kullanım sırasında berbat hissetmesine neden oluyor.''
hocam sakin :D yarış yapmıyoruz. Sen 1k bandında ne öneriyorsun

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa Beklen
Hocam peki1000tl bütçe ile önerebileceğiniz mouse modeli var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki1000tl bütçe ile önerebileceğiniz mouse modeli var mıdır?
Yanlış anlaşılmasın sadece çok fazla mouselerden anlamıyorum sizin gibi çok fazla model incelemiş arkadaşlardan öneri almak isterim.

ahmetbirs

80+ Bronze
2. sayfada kayboldum imdattttttt

Freix

80+ Bronze

YunusTRY

80+
Dareu a950 pro 1200 TL nordic mcu ve 3395 sensörlü, 55 gram.

Darmoshark N3 (1000TL) alabilirsiniz, firmware update yapmanız lazım ama.

Attack shark x3 alıp, kysona m600 firmware yükleyip kullanabilirsiniz.

Dareu A950 bedava sayılır bu fiyata, 200 Tl daha ekleyip onu alın veya ikinci el mouse bakabilirsiniz.

Freix

80+ Bronze
Buraya çevirisini de koydum, hâlâ almak isteyen varsa buyursun alsın. Techpowerup ve rtings gibi sitelerden araştırabilirsiniz bu tarz mouse'ları. Şu anda sahip olduğum mouse'ların da fotoğrafını koyuyorum. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Burada da kullandığım bazı eski mouse'lar var;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Delux M800 Pro kesinlikle ama kesinlike önermiyorum.

''M800 Pro, benim "kayma" olarak adlandırdığım davranıştan muzdariptir; bu durumda, hareket boyunca rastgele bir noktada hareket gecikmesi en az bir aralık kadar artacaktır. Buna göre hareket gecikmesi başlangıçta 2 ms olabilir, daha sonra 3 ms'ye, daha sonra 5 ms'ye ve potansiyel olarak daha da yüksek bir değere çıkabilir. Bunda da bir tutarlılık yok, bu da farenin kullanım sırasında berbat hissetmesine neden oluyor.''
hocam aj139 pro mu m3 4k mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

aldım aj139 pro sadece görüşünüzü merak ediyorum

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
delux m800 pro almayın, belki bana gelen bozuktur diye bir tane daha aldım fakat sürekli takılıyor dongleyi mousenin yanına kadar çektim fakat durum aynı, bazen 2 dakikada bir bazen 3 saatte bir fakat mouse kanser edecek kadar takılma yapıyor bilginiz olsun.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
delux m800 pro almayın, belki bana gelen bozuktur diye bir tane daha aldım fakat sürekli takılıyor dongleyi mousenin yanına kadar çektim fakat durum aynı, bazen 2 dakikada bir bazen 3 saatte bir fakat mouse kanser edecek kadar takılma yapıyor bilginiz olsun.
Tamam hocam işte bu sefer yunustr ye hak verilebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
hocam bende ninjutso sora varken oluyordu ama sonradan pc ile alakalı olduğunu anladım. belki sizinde pc ile alakalı bir sorundur.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
hocam bende ninjutso sora varken oluyordu ama sonradan pc ile alakalı olduğunu anladım. belki sizinde pc ile alakalı bir sorundur.
Buda olabilir iste almalı mıyım almamalı miyim veya neyi almalıyım soru bu

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
M3-4K ile karşılaştırılamaz bile o, ilk çıktığında alıp 3-4 saat kullanıp, g pro wireless ile takas yapıp kurtulmuştum ondan.
Vgn dragonfly f1 pro, dareu 950pro ve darmoshark m3s varun modellerinden hangisini seçerdin palm grip için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,105
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom