MonteCapz
80+ Bronze
Dahası
hocam sakin yarış yapmıyoruz. Sen 1k bandında ne öneriyorsunBuraya çevirisini de koydum, hâlâ almak isteyen varsa buyursun alsın. Techpowerup ve rtings gibi sitelerden araştırabilirsiniz bu tarz mouse'ları. Şu anda sahip olduğum mouse'ların da fotoğrafını koyuyorum. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Burada da kullandığım bazı eski mouse'lar var;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Delux M800 Pro kesinlikle ama kesinlike önermiyorum.
''M800 Pro, benim "kayma" olarak adlandırdığım davranıştan muzdariptir; bu durumda, hareket boyunca rastgele bir noktada hareket gecikmesi en az bir aralık kadar artacaktır. Buna göre hareket gecikmesi başlangıçta 2 ms olabilir, daha sonra 3 ms'ye, daha sonra 5 ms'ye ve potansiyel olarak daha da yüksek bir değere çıkabilir. Bunda da bir tutarlılık yok, bu da farenin kullanım sırasında berbat hissetmesine neden oluyor.''
Yanlış anlaşılmasın sadece çok fazla mouselerden anlamıyorum sizin gibi çok fazla model incelemiş arkadaşlardan öneri almak isterim.Hocam peki1000tl bütçe ile önerebileceğiniz mouse modeli var mıdır?
bütçe kurtarırsa aj139 pro öneririm naysla 1200-1300 civarına almıştımben 50 gram ve altı mouse bakıyorum bu model alınır mı sizce?
hocam aj139 pro mu m3 4k mıBuraya çevirisini de koydum, hâlâ almak isteyen varsa buyursun alsın. Techpowerup ve rtings gibi sitelerden araştırabilirsiniz bu tarz mouse'ları. Şu anda sahip olduğum mouse'ların da fotoğrafını koyuyorum. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Burada da kullandığım bazı eski mouse'lar var;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Delux M800 Pro kesinlikle ama kesinlike önermiyorum.
''M800 Pro, benim "kayma" olarak adlandırdığım davranıştan muzdariptir; bu durumda, hareket boyunca rastgele bir noktada hareket gecikmesi en az bir aralık kadar artacaktır. Buna göre hareket gecikmesi başlangıçta 2 ms olabilir, daha sonra 3 ms'ye, daha sonra 5 ms'ye ve potansiyel olarak daha da yüksek bir değere çıkabilir. Bunda da bir tutarlılık yok, bu da farenin kullanım sırasında berbat hissetmesine neden oluyor.''
M3-4K ile karşılaştırılamaz bile o, ilk çıktığında alıp 3-4 saat kullanıp, g pro wireless ile takas yapıp kurtulmuştum ondan.hocam aj139 pro mu m3 4k mı
Tamam hocam işte bu sefer yunustr ye hak verilebilirdelux m800 pro almayın, belki bana gelen bozuktur diye bir tane daha aldım fakat sürekli takılıyor dongleyi mousenin yanına kadar çektim fakat durum aynı, bazen 2 dakikada bir bazen 3 saatte bir fakat mouse kanser edecek kadar takılma yapıyor bilginiz olsun.
hocam bende ninjutso sora varken oluyordu ama sonradan pc ile alakalı olduğunu anladım. belki sizinde pc ile alakalı bir sorundur.delux m800 pro almayın, belki bana gelen bozuktur diye bir tane daha aldım fakat sürekli takılıyor dongleyi mousenin yanına kadar çektim fakat durum aynı, bazen 2 dakikada bir bazen 3 saatte bir fakat mouse kanser edecek kadar takılma yapıyor bilginiz olsun.
Buda olabilir iste almalı mıyım almamalı miyim veya neyi almalıyım soru buhocam bende ninjutso sora varken oluyordu ama sonradan pc ile alakalı olduğunu anladım. belki sizinde pc ile alakalı bir sorundur.
Vgn dragonfly f1 pro, dareu 950pro ve darmoshark m3s varun modellerinden hangisini seçerdin palm grip içinM3-4K ile karşılaştırılamaz bile o, ilk çıktığında alıp 3-4 saat kullanıp, g pro wireless ile takas yapıp kurtulmuştum ondan.