Yardım PSU yüke binince PC reset atıyor

Reaksiyon skoru
43
Anakart: MSI H170 Gaming M3.
İşlemci: i5 6500.
Ekran kartı: ASUS TUF GTX 1660 OC 6 GB.
RAM: 16 GB G.Skill Ripjaws.
Eski PSU 500 watt, markası bilindik değil.

CS2 oynarken hiçbir sıkıntı yok ama RDR2 ve FIFA 22 oynamaya çalıştığımda bazen 5 dk bazen 15dk da PC reset atıyor bunun sebebi nedir?
Ve başka bir arkadaş monitördeki FreeSync ayarını kapatıp açtığında sorun düzelmiş ama bende düzelmedi sorun PSU da mı başka birşeyde mi?

Ekran Alıntısı.PNG

Anakart: MSI H170 Gaming M3.
İşlemci: i5 6500.
Ekran kartı: ASUS TUF GTX 1660 OC 6 GB.
RAM: 16 GB G.Skill Ripjaws.
Eski PSU 500 watt, markası bilindik değil.

CS2 oynarken hiçbir sıkıntı yok ama RDR2 ve FIFA 22 oynamaya çalıştığımda bazen 5 dk bazen 15dk da PC reset atıyor bunun sebebi nedir?
Ve başka bir arkadaş monitördeki FreeSync ayarını kapatıp açtığında sorun düzelmiş ama bende düzelmedi sorun PSU da mı başka birşeyde mi?

Alıntıyı görüntüle
pc donanımlarının hepsini yüke sok reset atıyorsa psu olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

psu model nedir ?

Tavsiyem psu nu değiştirmen daha yüksek watt değerinde psu alman bu sorunları ortadan kaldırır.

psu model nedir ?
psu modeli xigmatek x-power 650w 80plus
nasıl yüke sokabilirim ?

Tavsiyem psu nu değiştirmen daha yüksek watt değerinde psu alman bu sorunları ortadan kaldırır.
bu psu nasıl acaba

psu modeli xigmatek x-power 650w 80plus
nasıl yüke sokabilirim ?

bu psu nasıl acaba
İlk defa duydum ama diğer psu'lara göre sadece bir sertifikası eksik onun dışında iyi gibi.

İlk defa duydum ama diğer psu'lara göre sadece bir sertifikası eksik onun dışında iyi gibi.
kendi psu um yeni aldığım ekran kartından dolayı yetmiyordu bu yüzden kardeşimden aldım ama rdr 2 de biraz oynadıktan sonra pc reset atıyor ben de nzxt model psu buldum bu nasıl acaba ?

kendi psu um yeni aldığım ekran kartından dolayı yetmiyordu bu yüzden kardeşimden aldım ama rdr 2 de biraz oynadıktan sonra pc reset atıyor ben de nzxt model psu buldum bu nasıl acaba ?
Rdr 2 crack mi?
nzxt en iyi markalardan ama 80+gold almaya gerek varmı bilemiyorum. 80 bronz da yeter

Rdr 2 crack mi?
nzxt en iyi markalardan ama 80+gold almaya gerek varmı bilemiyorum. 80 bronz da yeter
steam dan satın aldım
almışken iyi alıp birdaha psu ile uğraşmak istemediğimden dolayı varsa öneriniz 1000-2200 civarı bütçem var

steam dan satın aldım
almışken iyi alıp birdaha psu ile uğraşmak istemediğimden dolayı varsa öneriniz 1000-2200 civarı bütçem var

Bunlara bakabilirsin ileriye dönük olsun diye 700w attım

Bunlara bakabilirsin ileriye dönük olsun diye 700w attım
bu ikisini değerlendireceğim nzxt modüler diye almak istemiştim msi marka bir psu var bu nasıl acaba ?

Sorun yok gibi

Anlayamadım işin gerçeği
cs2 de bir şey yok ama fifa22 ve rdr2 de bu sorunu yapıyor sorun psu da mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,051
Üyeler
191,204
Son üye
samsungguy
Geri