S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,340
kardesim sorun cikma riski nvidiada daha az bu bi gercek sunu inkar edip durmayin.2. El her kartta sorun çıkabilir . Önemli olan test edip almak .
kardesim sorun cikma riski nvidiada daha az bu bi gercek sunu inkar edip durmayin.2. El her kartta sorun çıkabilir . Önemli olan test edip almak .
Hocam termal macunu siz kendiniz değiştirmişsiniz zor bir işlem miydi? İlk kez yapan birisi için soruyorum.RX 6600 zaten ikinci el dip fiyat 4500 fakat satılamıyor bu ekran kartını elden çıkarmak istiyorsan alıcılar genellikle 4K-3.5K biçiyor yani elde patlayacak bir kart değil bende yakında 3080 almayı düşünüyorum ve yüksek olasılıkla yıl başından önceye kalırsa 4K ya elden çıkarıcam gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 yıldır kullanıyorum hard o.c.'li tek sıkıntı coil whine onun dışında hiç problem yaşamadım ve ısınma problemide yok termal macun değişkliği yaptım tabi genel sistem bakımında orası ayrı mesele
Hocam ben tüm aksamları çıkarıp ayırıyorum fanları, blokları arka plakayı vs. hepsini antistatik temzleme köpüğü ile temizliyorum birde pcb anakarta hiç dokunmuyor fırça bile atmıyor hava tutuyorum sadece sonra termal macun sürüp komple topluyorum sıfır oluyor direk zaten.Hocam termal macunu siz kendiniz değiştirmişsiniz zor bir işlem miydi? İlk kez yapan birisi için soruyorum.
Aynen kanka gidip 4060 tak bilgisayarina dünya para sayip ne diyimya birader ekran kartı ney de ben ne parça kullanacam he. kıçı kırık rx580 takacaz diye son seviye parça mı alak sisteme? ben ikinci el amd almam almayı da tavsiye etmem sıfır alın en ufak sorunda gönderin gitsin garantiye.
senin başına bişey gelmiş gelmemiş önemli değil herkes biliyo ki amd sorunlu marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öyle bi dünya yok ya sen boş konuşuyon
takarim. en azindan yazilimiyla cart curt ugrasmamAynen kanka gidip 4060 tak bilgisayarina dünya para sayip ne diyim![]()
forum.donanimarsivi.com
Yav RX 580 ultra rdr2 oynatıyor sen gelip kıçı kırık RX 580 demişsin kullandığın kart zaten 4080 demi kankatakarim. en azindan yazilimiyla cart curt ugrasmam
ZMAKKZKAKZKSKMAKAKAZXJSIX
CS2 ve ya AMD Software açtığımda PC Resetleniyor
RAM: Team T-Force Vulcan 16GB (2x8GB) 3600MHz CL18 DDR4 SSD: Team MP33 Pro 512GB 2400/2000MB/s NVMe PCIe Gen3x4 Ekran kartı: Sapphire PULSE Radeon RX 6700 10 GB Anakart: Gigabyte A520M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci BİLGİSAYARIM 2 3...forum.donanimarsivi.com
gt 730 kullanirim yine de o rx 580inin sorunlariyla ugrasmam. oldu canim isten gelecem 3 saat pc oynuyom zaten onda da gidip ekran kartiyla mi ugrasiyimYav RX 580 ultra rdr2 oynatıyor sen gelip kıçı kırık RX 580 demişsin kullandığın kart zaten 4080 demi kanka
3 saat undertale falan oynarsıngt 730 kullanirim yine de o rx 580inin sorunlariyla ugrasmam. oldu canim isten gelecem 3 saat pc oynuyom zaten onda da gidip ekran kartiyla mi ugrasiyim
devamkeeee3 saat undertale falan oynarsın730 ile hadi iyi akşamlar
forum.donanimarsivi.com
Benim kartta gram sorun yaşamadım aldığım için de bir kez daha kendimi alkışlıyorum rtx 2060 mining canavarı kartı alacağıma apu sistem toplarımgt 730 kullanirim yine de o rx 580inin sorunlariyla ugrasmam. oldu canim isten gelecem 3 saat pc oynuyom zaten onda da gidip ekran kartiyla mi ugrasiyim
rtx 2060 mi mining karti DHIASOWKXKNSNJSJSBenim kartta gram sorun yaşamadım aldığım için de bir kez daha kendimi alkışlıyorum rtx 2060 mining canavarı kartı alacağıma apu sistem toplarım
adamlar isini iyi yapiyosa fanboyu da olurum kolesi de olurum bos yapmaNvidia fanboylarını dikkate alma. 6650xt alacak bütçen varsa çok daha iyi olabilir.