Hocam bende senin durumundan farklı şekilde muzdaripim. Yaşım 15 boyum 1.92 şimdi diyebilirsin çok güzel. Kilom da 80 yaklaşık olarak. Erkek dayıya çeker derler dayılarım 1.90 onları bile geçtim benim annem babam uzun. Babam 1.85 annem 1.70 babamın babası 1.85 üstü. Anneannem uzun dedem uzun. Tek babaannem yani babamın annesi kısa 1.50 herhalde dışında genel olarak uzunuz. Boy maalesef genetik faktörlerden dolayı böyle oluyor. Tabi sen günlük esnemeni yap şahsen eğer ki uzamak istersen. Bana herkes sen basketbol oynuyor musun? Diyor ben oynamama ma rağmen bu boyadım. Bı aralar yaklaşık 1 yıl önce oynadım fakat boyunda herhangi bir artış olmadı 6 ay gittim yaklaşık olarak 1.91,4 olmuşum yani 0.004 cm gibi bir şey uzamışım. Sen esneme yap gerekirse arkadaşlarından rica et seni kollarından ve ayaklarından tutup dikkatlice çeksinler. Seni bir sehpa ya da sandalyeye yatırsınlar. Esneme yapabilirsin bol zıpla dışında diyebilecek bir şey yok. Sadece bir arkadaşım var ismi Ege onun da annesi babası kız babası 1.70 herhalde annesi ondan da kısa ve ailecek kısalar çocuk benle yaşıt fakat herhalde aramızda 27 cm var. Anlayacağın genetik önemli kardeşim. Doktora gitmesinden dolayı 1.65 oldu maksimum çok zorlaşan 1.75 olur diyoruz biz. Doktor kesin bir şey diyemiyor. Yani hocam anlayacağın kader...