PurpleWebb
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 610
Teşekkür ederim akşam eve gidince indirip bakacağım.sürücü (WHQL Recommended) indirebilirsiniz.
Teşekkür ederim akşam eve gidince indirip bakacağım.sürücü (WHQL Recommended) indirebilirsiniz.
Ekran kartım imzamda yazıyor RX 7700XT. Şu anki sürümü 23.11.1 WHQL. İndirdikten sonra bir sorun falan olursa akşam buraya yazarım.artı eksi sorun olursa buraya ekran kartı model ile belirtirsen güzel olur rica ederim.
üstüne bir şey eklemedikleri için güncelleştirmek bir işe de yaramıyor.Gerek yok valla geçmeyi de gram düşünmüyorum çünkü amd nvidia gibi değil iyileştireyim derken bozuyor
Merhabalar konuyla alakasız fakat ben rx 580 ekran kartı kullanıyorum windowsun simgeleri tırtıklı görüntü veriyor nası çözmeliyim.Alıntıyı görüntüle
rx6700 kullanıyorum şimdiye kadar hiç sürücülerde sıkıntı yaşamadım yada tam gözlemleyemedim galiba.
bilgim yok malesef bilen birisi olursa yazar yada farklı konu açarsan daha iyi olabilir.Merhabalar konuyla alakasız fakat ben rx 580 ekran kartı kullanıyorum windowsun simgeleri tırtıklı görüntü veriyor nası çözmeliyim.
Bu sorunu 1 yıldır çözemediler Relive den kayıt çekemiyor kuzenler.Bilinen Sorunlar
- AV1 codec'li AMD Yazılımı: Adrenalin Sürümü'nden kayıt yaparken ses zaman zaman videoyla senkronize olmayabilir.
Custom driver nasıl oluyorCustom driver geçtim artık kafam rahat artık minimum düzeyde wattmana düşüyor sistem