melihaksy0
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 25000
Powercolor red devil rx 7800xt ekran kartına 25.000 tl'ye sistem toplayabilirmisiniz(ekran kartı hariç ve am5)
Son düzenleme:
7500f, b650, 2x8 6000mhz ram, 650w psu, rtx 4070 çıkarAM5 ve yükseltmeye açık bir sistem toplamak istiyorum önerilerinizi beklerim(oyun amaçlı olacak, genellikle r6s, warzone, cs2, valorant vb. oyunları oynarım)
hocam total bütçe nedir acaba ?Powercolor red devil rx 7800xt ekran kartına 25.000 TL'ye sistem toplayabilirmisiniz(ekran kartı hariç ve am5)
45.000 gecmezse iyi olur hocamhocam total bütçe nedir acaba ?
Hocam rx7900 e gerek yok diğer parçalara önem vermek istiyorum zaten gta 6'nın bilgisayara çıkmasına yakın ekran kartını ve işlemciyi yenileyeceğim o yüzden anakart, psu gibi parçalar daha önemli benim içinhttps://www.gencergaming.com/quasar rx7900 uygun olur mu sizin için
sistemn neyı kotu kı?Hocam rx7900 e gerek yok diğer parçalara önem vermek istiyorum zaten gta 6'nın bilgisayara çıkmasına yakın ekran kartını ve işlemciyi yenileyeceğim o yüzden anakart, psu gibi parçalar daha önemli benim için
Ben mi yanlış okuyorum adamın zaten ekran kartı yok mu?sistemn neyı kotu kı?
bence almayı düşünüyor onun yanına ne gider diye destek açtı diye sanıyorumBen mi yanlış okuyorum adamın zaten ekran kartı yok mu?
ekran kartını aldımsistemn neyı kotu kı?
@Kürşat Kütükçü kral bi am5 sistem sana zahmetPowercolor red devil rx 7800xt ekran kartına 25.000 TL'ye sistem toplayabilirmisiniz(ekran kartı hariç ve am5)
pardon o zaman hocamekran kartını aldım
Tamamdır Genco@Kürşat Kütükçü kral bi am5 sistem sana zahmet