AMD Ekran Kartları Alınır Mı??

Reaksiyon skoru
24
Beyler amd ekran kartlarında daha önce yada şimdi herhangi bir sorun yaşayan varmı
topluluk 2 ye ayrılmış şekilde bi taraf hiç sıkıntısını görmedim diyor diğer taraf driver sorunu vs . deniyor
bu konuda bilgi sahibi biri yardımcı olabilir mi

Evet amd radeon serisinden rx serisine uzanan driver problemleri devam etmekte.
Güncel wattman problemleri forum içi:
Gibi gibi

Beyler amd ekran kartlarında daha önce yada şimdi herhangi bir sorun yaşayan varmı
topluluk 2 ye ayrılmış şekilde bi taraf hiç sıkıntısını görmedim diyor diğer taraf driver sorunu vs . deniyor
1702306738035.png

1 senedir bir sorun yaşamadım aktif kullanıyorum

amd ekran kartında sadece tek bir sıkıntı yaşıyorum ondada driver sorunu bazı oyunlarda durduk yere çöküyor her güncellemede ekstra bir sorun geliyor ama bi kaç güne düzeltiyorlar

Kaliteli parçaların yanına amd kart alırsan bir şey olmaz. (sapphire pulse hariç)
Ama adı duyulmamış yada dandik ram, psu filan kullanırsan hata alırsın.

amd ekran kartında sadece tek bir sıkıntı yaşıyorum ondada driver sorunu bazı oyunlarda durduk yere çöküyor her güncellemede ekstra bir sorun geliyor ama bi kaç güne düzeltiyorlar
Yeni güncelleme geldiğinde AMD Cleanup utility kullan eski driver kaldır yenisini yükle eğer yapmadıysan

Evet amd radeon serisinden rx serisine uzanan driver problemleri devam etmekte.
Güncel wattman problemleri forum içi:
Gibi gibi
Güncel intel ve nvidia kartlarda sorun yaşanları da atayım mı buraya ?
Adam düzgünce soru sormuş sen hata aldıysan amd kart kullandıysan yorum yap.

Paran varsa nvidia al kafan rahat olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,389
Üyeler
186,477
Son üye
DUZZZ
Geri