Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

Sorgulayacak o kadar çok şey varki trde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşım küçük belki tecrübem azdır ama farkındayım

18 ve bu yaşta saçlar dökülüyor benimkinden kat ve kat kötü benim yaşımda gençler de gördüm tanıdım işte bilirsin ya TR hiç stresli değil (!).
15 Temmuz benzeri bişi olursa nası açıklarlar acaba

18 ve bu yaşta saçlar dökülüyor benimkinden kat ve kat kötü benim yaşımda gençler de gördüm tanıdım işte bilirsin ya TR hiç stresli değil (!).
hocam hala gençsiniz şartlar kötü ama salarsanız sizin için daha da zorlaşıcak moral bozmayın her fırsatı değerlendirin ve lütfen sizden 7 8 yaş büyük biri olarak söylüyorum sosyal medyanın hayat motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin yurtdışına bile gitmek istiyorsanız en iyi halinizle şansınız daha yüksek olacaktır

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Abi inan bende ne yapcam bilmiyorum ders çalışmaktan başka çare bulamıyorum ders çalışsam gelecekte işim azda olsa kolaylaşır bizde övünmek gibi olmasın 3 fabrika var mirasla bile geçinirim ama daha kolay olsun istiyorum ben mirasla geçiniyorum demek istemiyorum bi doktorun havası bi mirasla geçinenden farklıdır elbet
O mirası alıp devam ettirirseniz, yani fabrikanın patronu olup o işi sürdürürseniz mirasla geçinmiş olmazsınız bence yani sizde emek veriyorsunuz o işi sürdürebilmek için, ancak fabrikayı alıp başkasına satarsanız o zaman mirasla geçinmek oluyor benim düşünceme göre.

O mirası alıp devam ettirirseniz, yani fabrikanın patronu olup o işi sürdürürseniz mirasla geçinmiş olmazsınız bence yani sizde emek veriyorsunuz o işi sürdürebilmek için, ancak fabrikayı alıp başkasına satarsanız o zaman mirasla geçinmek oluyor benim düşünceme göre.
Bende ondan bahsediyorum

Kendini fazla kasmana gerek yok. Günde 1 saat çalışsan o bile yeter LGS için.

Nasıl? Anlamadım?
15 Temmuz fg bin din ile halkı kandırması,devletin desteğini alması ile zaman içinde ordusunu büyütmesi sonucu oldu ya ama kimse bunun farkında değil hala tekrar olursa bu işte bi gariplik var demezlermi

Kendini fazla kasmana gerek yok. Günde 1 saat çalışsan o bile yeter LGS için.
Eyw

15 Temmuz fg bin din ile halkı kandırması,devletin desteğini alması ile zaman içinde ordusunu büyütmesi sonucu oldu ya ama kimse bunun farkında değil hala tekrar olursa bu işte bi gariplik var demezlermi
15 Temmuz olayları çok farklı. Bu konuda bunu konuşursak "şak" diye ceza yeriz. Meraklıysan ayrı bir konu açabilirsin.
Ama FETÖ'ye benzer (Süleymancılar falan) tarikatlar var ve yapılaşıyorlar. Süleymancılar yüzünden atanamamıştım, neyse uzun konu bunlar.

15 Temmuz olayları çok farklı. Bu konuda bunu konuşursak "şak" diye ceza yeriz. Meraklıysan ayrı bir konu açabilirsin.
Ama FETÖ'ye benzer (Süleymancılar falan) tarikatlar var ve yapılaşıyorlar. Süleymancılar yüzünden atanamamıştım, neyse uzun konu bunlar.
Doğru tam girmeyelim oralara

hocam hala gençsiniz şartlar kötü ama salarsanız sizin için daha da zorlaşıcak moral bozmayın her fırsatı değerlendirin ve lütfen sizden 7 8 yaş büyük biri olarak söylüyorum sosyal medyanın hayat motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin yurtdışına bile gitmek istiyorsanız en iyi halinizle şansınız daha yüksek olacaktır
Hocam sosyal medya değil de hayat ülke şartları insanın canını sıkıyor yurt dışında tanıdıklarım var ve oradaki fiyatları ve almak için harcanan zaman ile burada sürekli artan fiyatları ve onların birkaç gün senin birkaç ay harcıyor olman çok can sıkıyor. Ama kendini geliştirmek zorundasın tabii ki.

Abilerim çok güzel tartışmaydı ekledim hepinizi Allah’a emanet olun

Geri