Desteğe yazın veriliyorBenim gibi hala kargoya verilmeyen var mı?
Desteğe yazın veriliyorBenim gibi hala kargoya verilmeyen var mı?
Yazdım 3 gün içinde verilecek dedi gene verilmediDesteğe yazın veriliyor
satıcıya nereden yazıyoruzDesteğe yazdığımda bana satıcıyla iletişime geçin dendi. Satıcıya yazdığımda iste lojistik kısmı Amazonu ilgilendiriyor bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Ancak böyle olmasına rağmen bugün kargoya verildi, belki yazmak işe yaramıştır. Siz de deneyebilirsiniz.![]()
Satıcıya nasıl yazdın hocam 2 kere konuştum bende Amazon ile bekleyin çıkış yapılacak dediler 3 gün geçti hala aynıDesteğe yazdığımda bana satıcıyla iletişime geçin dendi. Satıcıya yazdığımda iste lojistik kısmı Amazonu ilgilendiriyor bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Ancak böyle olmasına rağmen bugün kargoya verildi, belki yazmak işe yaramıştır. Siz de deneyebilirsiniz.![]()
satıcıya nereden yazıyoruz
İşaretlediğim kısımdan soru sorabiliyorsunuz. Ben "Ürünle ilgili bir sıkıntı mı var? Arkadaşımla aynı anda almamıza rağmen onunki çoktan eline ulaştı ancak benimki daha kargoya bile verilmedi" tarzında bir cümle yazdım ve sipariş numaramı ekledim. Ardından dönüş yaptılar ancak söylediğim gibi lojistik kısmı Amazonu ilgilendiriyor biz bir şey yapamayız dediler. Belki hazır mesajdır bilmiyorum.Satıcıya nasıl yazdın hocam 2 kere konuştum bende Amazon ile bekleyin çıkış yapılacak dediler 3 gün geçti hala aynı
Yazdım 2dk içinde dönüş yaptılar verdikleri cevaba bak ayar oldum.İşaretlediğim kısımdan soru sorabiliyorsunuz. Ben "Ürünle ilgili bir sıkıntı mı var? Arkadaşımla aynı anda almamıza rağmen onunki çoktan eline ulaştı ancak benimki daha kargoya bile verilmedi" tarzında bir cümle yazdım ve sipariş numaramı ekledim. Ardından dönüş yaptılar ancak söylediğim gibi lojistik kısmı Amazonu ilgilendiriyor biz bir şey yapamayız dediler. Belki hazır mesajdır bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Görür görmez almıştım hala verilmedi kargoya.Aldım eyvallah