Mrphy
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
he o zmn çalış tabi laNası boş hocam ddr5 4070 i5 13400f var bide 12 yaşındayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama hedefim cerrahi be abim![]()
he o zmn çalış tabi laNası boş hocam ddr5 4070 i5 13400f var bide 12 yaşındayım
Ama hedefim cerrahi be abim![]()
oyununu da oyna sınavına da çalış. bir zaman sonra s#kt$r edip calismazsin bir daha.7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
Coğrafya kader değil kederdirCoğrafya kaderdir
bu arada liseye geçince fark ettim, baktım etrafımda piyano çalanı gitar çalanı sporcusu her türden insan var, ben ne yapabiliyorum iyi fortnite oynuyorum, kısacası sadece ders ya da oyun gibi düşünme yani kendini de geliştirebilirsinben 8e geçeceğim yaz dershaneyle başlamıştım hallolmuştu ben 2 yıl çalışmayı kaldıramazdım lgs zamanı, şimdi çalışıp 8de dersten bıkmayacaksan çalışmaktan zarar gelmez
Necmettin erbakanHedef neresi?
Basket lisansım var okul takımında oynuyorumben 8e geçeceğim yaz dershaneyle başlamıştım hallolmuştu ben 2 yıl çalışmayı kaldıramazdım lgs zamanı, şimdi çalışıp 8de dersten bıkmayacaksan çalışmaktan zarar gelmez
bu arada liseye geçince fark ettim, baktım etrafımda piyano çalanı gitar çalanı sporcusu her türden insan var, ben ne yapabiliyorum iyi fortnite oynuyorum, kısacası sadece ders ya da oyun gibi düşünme yani kendini de geliştirebilirsin
(7. sınıf)Farkım budur belki ben baba parasıyla değil kendim elde ettiklerimle övünmek istiyorum saygılar
Nası lnyt shorts dondu bura
Abi çok şey derim de sence bunu 7. Sınıfın söylemiş olması mı önemli bi insanın söylemiş olması mı saygını bozmasan sevinirim(7. sınıf)