Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

pişman olmayacaksın emin ol, devamm.

7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
oyununu da oyna sınavına da çalış. bir zaman sonra s#kt$r edip calismazsin bir daha.

ben 8e geçeceğim yaz dershaneyle başlamıştım hallolmuştu ben 2 yıl çalışmayı kaldıramazdım lgs zamanı, şimdi çalışıp 8de dersten bıkmayacaksan çalışmaktan zarar gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 8e geçeceğim yaz dershaneyle başlamıştım hallolmuştu ben 2 yıl çalışmayı kaldıramazdım lgs zamanı, şimdi çalışıp 8de dersten bıkmayacaksan çalışmaktan zarar gelmez
bu arada liseye geçince fark ettim, baktım etrafımda piyano çalanı gitar çalanı sporcusu her türden insan var, ben ne yapabiliyorum iyi fortnite oynuyorum, kısacası sadece ders ya da oyun gibi düşünme yani kendini de geliştirebilirsin

Son düzenleme:
Hocam bende işte pc yok yaşıtlarımın hepsine ben topladım pc yi hatta yazın ve 1 haftalık tatilde çalıştım ona rağmen oyun oynayamıyorim. Sen 7 de düzenli bir çalışma sağla özellikle 7 de çok kitap oku ve paragraf çöz 8 dede iyi çalış lisede her şey değişicek

Necmettin erbakan

bu arada liseye geçince fark ettim, baktım etrafımda piyano çalanı gitar çalanı sporcusu her türden insan var, ben ne yapabiliyorum iyi fortnite oynuyorum, kısacası sadece ders ya da oyun gibi düşünme yani kendini de geliştirebilirsin
Basket lisansım var okul takımında oynuyorum

Okuldaydım cevap yazamadım helal edin

bize ne 4070 in oldugu halde ders calisiyorsan bebe

yt shorts dondu bura

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,430
Üyeler
187,051