Neler Yeni

Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

KlausM

80+ Silver
pişman olmayacaksın emin ol, devamm.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
okr
7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
oyununu da oyna sınavına da çalış. bir zaman sonra s#kt$r edip calismazsin bir daha.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

wake up to reality

80+ Silver
ben 8e geçeceğim yaz dershaneyle başlamıştım hallolmuştu ben 2 yıl çalışmayı kaldıramazdım lgs zamanı, şimdi çalışıp 8de dersten bıkmayacaksan çalışmaktan zarar gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 8e geçeceğim yaz dershaneyle başlamıştım hallolmuştu ben 2 yıl çalışmayı kaldıramazdım lgs zamanı, şimdi çalışıp 8de dersten bıkmayacaksan çalışmaktan zarar gelmez
bu arada liseye geçince fark ettim, baktım etrafımda piyano çalanı gitar çalanı sporcusu her türden insan var, ben ne yapabiliyorum iyi fortnite oynuyorum, kısacası sadece ders ya da oyun gibi düşünme yani kendini de geliştirebilirsin

Son düzenleme:

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Hocam bende işte pc yok yaşıtlarımın hepsine ben topladım pc yi hatta yazın ve 1 haftalık tatilde çalıştım ona rağmen oyun oynayamıyorim. Sen 7 de düzenli bir çalışma sağla özellikle 7 de çok kitap oku ve paragraf çöz 8 dede iyi çalış lisede her şey değişicek

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,707
İsim
Muhammet Çağrı
Necmettin erbakan

bu arada liseye geçince fark ettim, baktım etrafımda piyano çalanı gitar çalanı sporcusu her türden insan var, ben ne yapabiliyorum iyi fortnite oynuyorum, kısacası sadece ders ya da oyun gibi düşünme yani kendini de geliştirebilirsin
Basket lisansım var okul takımında oynuyorum

Okuldaydım cevap yazamadım helal edin

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,707
İsim
Muhammet Çağrı

Komando41.

80+ Silver