Acer 27" QHD IPS 170Hz 400nits Monitör UM.HX2EE.V23 - 6399TL

Ghosting bende yoktu , hdr deneme fırsatım olmadı hocam
Knk monitorden memnunmusun asusu vg27aq1a mi bumu sence sahzen 2 hafta önce aldım asusu ölü piksel nedeniyle iade ettim monitor gayet tatmin etmişti beni acerde ips mi ve 10 bit varmi monitorde

Knk monitorden memnunmusun asusu vg27aq1a mi bumu sence sahzen 2 hafta önce aldım asusu ölü piksel nedeniyle iade ettim monitor gayet tatmin etmişti beni acerde ips mi ve 10 bit varmi monitorde
İPS 8bit fakat 8 ile 10 arasındaki farkı ben anlamadım monitörlerde.

Knk renk sklası farklı net net geçişler oluyor tabi gerecek 10 bit değil mesela asusun modelinde 8+frc yle 10 bite uyarlaniyo gerçek 10 bit panel olsa fiyatı çok cok daha pahalı olur zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dah
Daha pürüzsüz bir geçiş oluyor 8 bitte 10 milyon renk desteklerken 10 bitte 1 milyar renk desteği oluyor

Kutunun üstündeki özellikleri belki yardımcı olur

Ekler

• IMG_9515.png
    IMG_9515.png
    2 MB · Hit: 127
Knk renk sklası farklı net net geçişler oluyor tabi gerecek 10 bit değil mesela asusun modelinde 8+frc yle 10 bite uyarlaniyo gerçek 10 bit panel olsa fiyatı çok cok daha pahalı olur zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dah

Daha pürüzsüz bir geçiş oluyor 8 bitte 10 milyon renk desteklerken 10 bitte 1 milyar renk desteği oluyor
hocam bi inceleme de 120hz e alınca 10bit oluyormuş.

hangisini alsam bilemiyorum fiyat performans olarak karar veremiyorum paylaşılan mı yoksa bu mu
ViewSonic VX2780J-2K bu sekmen aralığında hangisi mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,756
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri