Neler Yeni

Acer 27" QHD IPS 170Hz 400nits Monitör UM.HX2EE.V23 - 6399TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mihi
Ben bu monitörü Gülümseten Kasım indirimiyle beraber 6800 TL'ye aldım şimdi 6400 TL'ye düşmüş. Amazon aradaki farkı iade ediyor mu?
hayır etmez. o söylediğin bir kampanya dönemi içerisinde mesela kampanyanın 1. günü aldın 2. gün indirime girdi o zaman iade ediliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan tunalı

Ekler

• 20240110_132544.jpg
    20240110_132544.jpg
    755.7 KB · Hit: 173
  • 20240110_132544.jpg
    20240110_132544.jpg
    755.7 KB · Hit: 172

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resimdeki cizgiler 3 adet aldim yandan baktigim zaman ekrana siyah ekranda bu cizgiler gozukuyir 3 adet aldim konteol ettim hepsinde mevcut yandan bakıldığı zaman
Yarin bakayım ama olumsuz bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben bir şey fark etmedim.

Bu arada IPS Glow nasıl sizde. Karanlık ortamda siyah ekrana yandan bakınca sapsarı oluyor. Direk karşıdan 3 köşede ufak duruyor. Normal mi acaba?

Robius

80+ Bronze

Resimdeki cizgiler 3 adet aldim yandan baktigim zaman ekrana siyah ekranda bu cizgiler gozukuyir 3 adet aldim konteol ettim hepsinde mevcut yandan bakıldığı zaman
Tamamen normal ips glow bu, o açıdan foto çekerseniz görünür tabi...

Son düzenleme:

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bendeki yandan komple sarı oluyor. Normal mi? Tam yandan olmasa bile biraz fazla. Direk karşıdan bakınca pek yok. 3 köşede hafif gözüküyor.

xebec

80+
Bendeki yandan komple sarı oluyor. Normal mi? Tam yandan olmasa bile biraz fazla. Direk karşıdan bakınca pek yok. 3 köşede hafif gözüküyor.
Bende de sapsarı oluyor yandan, elimde başka monitor ler de kullandım IPS hiç biri böyle bir sarılık olmadı. Sizce bu sıkıntı Acer panele özel mi yüksek hz olmasından mı kaynaklıdır? Gerçekten rahatsız edici bir durum, oyun oynarken anlaşılmıyor ancak Word gibi beyaz arkaplanda uygulamalar açınca bir.taraf beyaz görünürlen diğer köşe sarımtırak görünüyor sağa bakınca.

Whelpley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
RubyWoo
3 haftadır sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende de sapsarı oluyor yandan, elimde başka monitor ler de kullandım IPS hiç biri böyle bir sarılık olmadı. Sizce bu sıkıntı Acer panele özel mi yüksek hz olmasından mı kaynaklıdır? Gerçekten rahatsız edici bir durum, oyun oynarken anlaşılmıyor ancak Word gibi beyaz arkaplanda uygulamalar açınca bir.taraf beyaz görünürlen diğer köşe sarımtırak görünüyor sağa bakınca.
Evet benim de önceki IPS böyle değildi. Ancak ben tamamen karanlık ortamda siyah ağırlıklı görüntüde yüksek parlaklıkta fark ediyorum. Gündüz ya da diğer renklerde belli olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan tunalı
Ips glowdan bahsetmiyorum siteye yüklediğim resimlere sanırım bakmadiniz ips glow parlama bu parlama deil yatay çizgilerden bahsediyorum başka markalara baktim vatan pc de ips olanlara parlama mevcut ama bu cizgiler yok

Yarin bakayım ama olumsuz bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben bir şey fark etmedim.

Bu arada IPS Glow nasıl sizde. Karanlık ortamda siyah ekrana yandan bakınca sapsarı oluyor. Direk karşıdan 3 köşede ufak duruyor. Normal mi acaba?
Hocam yandan bakmadigin surece zaten göremezsin siyah tema seç ve parlaklık ğı full yap monitorun yanına geç belirli bi acıyla bak zaten aninda göreceksin 3 adet 3 undede vardı resimde gösterdiğim cizgiler gözlede gorunuyor telefon kamerasinda da ben iade ettim 3 unude bu yüzden ips glow parlama biliyorum ben ama bu parlama deil baska bi şey yatay cizgiler var

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam yandan bakmadigin surece zaten göremezsin siyah tema seç ve parlaklık ğı full yap monitorun yanına geç belirli bi acıyla bak zaten aninda göreceksin
Tamam biliyorum bunu. Diğer renklerde olmuyor. Siyahta oluyor. Yüksek parlaklıkta (+200-250nit) karanlık ortamda karşıdan bakınca 3 köşede, yandan bakınca komple sarı oluyor. Aydınlık ortamda da birazcık belli oluyor.
3 adet 3 undede vardı
Aynı monitörden 3 tane mi aldınız? Hepsinde şiddeti aynı mıydı?
baska bi şey yatay cizgiler var
Bende yok hocam.

Son düzenleme:

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 tanesinde şiddeti daha azdı 1 tanesinde daha fazlaydı ama hepsinde vardı resim buyrun
Işık sızmasından mı çizgilerden mi bahsediyorsunuz?
IMG_20240116_121046.jpg

Aydınlık ortamda çektim ama karanlıkta da bir çizgi falan göremedim ben.

Top Bottom