- Reaksiyon skoru
- 25
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadeve va ama bunu alırım
attığın model 9k hocam arada 2.5k fark var.hangisini alsam bilemiyorum fiyat performans olarak karar veremiyorum paylaşılan mı yoksa bu mu
ViewSonic VX2780J-2K bu sekmen aralığında hangisi mantıklı
1080p 27inç bu konudaki 2KMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadeve va ama bunu alırım
Doğrudur ayni zamanda ps5 te 4k 60 hz açabiliyor diye biliyorumhocam bi inceleme de 120hz e alınca 10bit oluyormuş.
2K monitör paylaştım ViewSonic VX2780J-2K bunumu alayım yada aşağıda paylaşılan monitörümü alayım ben başlıktaki modele göre yazdım arkadaşın paylaştıgını kastetmedim monitörden pek anlamıyorum 4070 Tİ kasaya uygun 7-8 bin arası monitör bakınıyorumattığın model 9k hocam arada 2.5k fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1080p 27inç bu konudaki 2K
Bu monitör var bende bir haftadır kullanıyorum. 120 hz 10 bit oluyor. Nvidia denetim masasından ayarlıyorsunuz. 120 hz üstü 8 bit. Renk farkı hissediliyor biraz,hocam bi inceleme de 120hz e alınca 10bit oluyormuş.
G-Sync oluyor hocam. Önce monitör ayarlarından freesync'i açıyorsunuz sonra Nvidia kontrol panelinden G-sync aktive edilebliyor.Sadece amd mi var yoksa G Sync özelliği de var mı monitörün
Saol kankamBu monitör var bende bir haftadır kullanıyorum. 120 hz 10 bit oluyor. Nvidia denetim masasından ayarlıyorsunuz. 120 hz üstü 8 bit. Renk farkı hissediliyor biraz,
G-Sync oluyor hocam. Önce monitör ayarlarından freesync'i açıyorsunuz sonra Nvidia kontrol panelinden G-sync aktive edilebliyor.
şuan 6500 alınır mı ?
Bu alt modeli.https://www.victorybilgisayar.com.t...fsync-wqhd-ips-led-monitor-um.hv1ee.m07-28192
bu ürüne de bakabilirsiniz ben bayadır kullanıyorum sorunsuz
Ne çizgileri?Bu cizgiler nedir bilen varmi 3 adet aldim 3 ude ayni
Havada karada kapılır. 6.5k soygun model için.şuan 6500 alınır mı ?
forum.donanimarsivi.com