Neler Yeni

Acer 27" QHD IPS 170Hz 400nits Monitör UM.HX2EE.V23 - 6399TL

Oneole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ozan Tufan
Sende bi arastir

Aynen hocam cok doğru tarif ettin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nedir ne deildir çözebilen varmi veya sen arastirdinmi varmi hocam bi aciklamasi bunun kusurmu nedir yani
Biraz bakındım ama bir şey bulamadım, acer servisini aradım böyle bir sorun karşılaşan bir kaç kişi olmuş ama kronik denilecek kadar fazla sayıda olmamış. Biraz kullanmaya çalıştım fakat alışamadım, çok fazla belli olmuyor ama piskolojik olmuş sanırım o yüzden bir daha amazona yazdım ve değişim talebi açtım bir kez daha. Pazartesi göndereceğim bakalım gelecek olan ne olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan tunalı
Biraz bakındım ama bir şey bulamadım, acer servisini aradım böyle bir sorun karşılaşan bir kaç kişi olmuş ama kronik denilecek kadar fazla sayıda olmamış. Biraz kullanmaya çalıştım fakat alışamadım, çok fazla belli olmuyor ama piskolojik olmuş sanırım o yüzden bir daha amazona yazdım ve değişim talebi açtım bir kez daha. Pazartesi göndereceğim bakalım gelecek olan ne olacak.
Anladim bende 3 adet almıştım 3 undede böyle olunca son bir kez daha almistim 1 kac çizgili si gelmişti digerleri gibi deildi 3 lu ekran kurulumu yapacagim için tek olarak isime yaramaz diye onuda iade etmistim keske böyle bisey olmasaydi cokda beğenmiştim monitörü bende herseyi ile aslinda oyunlarda filan veya renkli hic biseyde gorunmuyor ama ne oldugunu bilmemek can sıkıyor biraz

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anladim bende 3 adet almıştım 3 undede böyle olunca son bir kez daha almistim 1 kac çizgili si gelmişti digerleri gibi deildi 3 lu ekran kurulumu yapacagim için tek olarak isime yaramaz diye onuda iade etmistim keske böyle bisey olmasaydi cokda beğenmiştim monitörü bende herseyi ile aslinda oyunlarda filan veya renkli hic biseyde gorunmuyor ama ne oldugunu bilmemek can sıkıyor biraz
Ben bakmayı unuttum bu arada. Akşam unutmayayım 😅

Acer servise sormak mantiklıymış. Teşekkürler @Oneole

M Monitor güzel zaten. Yurt dışı öneri listelerinde var. Ancak G2724D ile aynı fiyatta olduğu için çok daha iyi VRR performansı + kontrast için o öneriliyor. Bizde ise en ucuz 2K 144Hz+

Benq Mobiuz Ex2710q da birebir aynı donanım. Tek değişen yazılım implementasyonu ve kalite kontrol. Yazılımda da Acer'in bir sıkıntısı yok. Işık sızması ya da ölü piksel falan da sık çıkmıyor.

Gestus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Yılmaz
Hocam ürün geldi ama, koyu renklerde gözüken sol kenar kısmın ortalarına doğru ışık sızması var, sağ bölümde böyle bir sorun yok. İade mi etsem yoksa genel olarak mı böyle bu ürünler?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de şeyi fark ettim, ekranın tam ortasından siyah bir çizgi geçiyor siyah ekranda en iyisi iade edeyim.

Son düzenleme:
Top Bottom