Fantastiktürk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Yine pek çok şey yazmıssın ama bu sefer tek bir cevap vereyim.Çok konuşuyorsun ama maalesef boş konuşuyorsun ağzın laf yapiyor ama bos atip dolu tutmaya çalışıyorsun kimsenin muhendislik yaptığı yok sen egonu tatmin etmeye çalışıyorsun kimse benim aldığım urun kötü demez yaşın kaç 30 mu rakam olarak ilerlemissin ama akıl yaşın 16 sanki konusmlarin oyle çünkü laf kavgasi yapiyorsun coluk cocuksun sen bak diger arkadaşta sana diyorki yandan acili bakinca cizgi var sen hala ben şöyle biliyorum ben boyleyim diyorsun sagdan soldan kulaktan dolma konuşma
Kimseye şöyle biliyorum böyle biliyorum diye atma hevesinde değilim. Sağa sola ego da tatmin etmiyorum. Bana senin gibi yaklaşanlar dışında kimseye karşi bu tarz cümleler kurmuyorum, bilgi verip öneri ve seçenek verip çıkıyorum ben.
Çünkü derdim, diğer alanlar gibi şu monitörlerin de incelemesinin ilerlemesi. Bunu neden bu kadar önemsiyorum? DA, BFI ayarina ghosting azaltma ayarı diyerek monitör inceliyor. PCH ya BFI açıp ya da düzgün çekmeyi bilemeyerek kopya görüntülü resmi ghosting testi diye paylaşıp monitör inceliyor. Pazarlamasa da yanliş yaptıklariyla aracı oluyorlar. Koskoca ülkede monitör inceleyen yok. Bi Technopat kalibrasyon cihazıyla ölçüm yapip yanlıs bilgi vermiyor. O da eh denecek düzeyde maksimum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk defa görüyorum böyle bir şey hocam. Bilgim yok. O yuzden bi yabancı kanallara sorayım dedim. Eve geçince kenndim de araştırırim birazGöz ile görüyorum özellikle açılı baktığım zaman kabak gibi ortaya çıkıyor
Son düzenleme: