Acer 27" QHD IPS 170Hz 400nits Monitör UM.HX2EE.V23 - 6399TL

180hz olan modeli kullanıyorum 1 haftadır şuan Aoc q24g2a modeli ile yanyana karşılaştırma şansım oldu farklar şöyle;

Acer renk olarak bi iki tık daha üstün
Acer hoparlör olarak daha üstün
Ghosting olarak acer geride aoc 2 kalem daha üstün
Malzeme kalitesi olarak stand vs acer daha üstün gibi
Acerde siyahlarda ve beyazlarda sarımtırak bi renk mevcut sağdan soldan bakınca renkler bi farklı görünüyor daha tam çözemedim dedikleri gibi va panelden dönme olabilir.

Monitörüm geldi testlerini yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Yükseklik ayarlı ayak diğer modelinde var bunda yok sanıyordum çünkü araştırmalarımda rastlamamıştım ve ya gözden kaçırmışımdır ama ayak asansörlü. O çok hoşuma gitti diğer acer monitörümle aynı hizaya alabiliyorum.
IMG_3799.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de elim değerde monitörlerin üstüne raf, kablolar içinde spiral toplayıcı ve masa altına kablo sepeti alıp kabloları toplarsam inşallah hoş olacak

Monitörüm geldi testlerini yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Yükseklik ayarlı ayak diğer modelinde var bunda yok sanıyordum çünkü araştırmalarımda rastlamamıştım ve ya gözden kaçırmışımdır ama ayak asansörlü. O çok hoşuma gitti diğer acer monitörümle aynı hizaya alabiliyorum.

Bir de elim değerde monitörlerin üstüne raf, kablolar içinde spiral toplayıcı ve masa altına kablo sepeti alıp kabloları toplarsam inşallah hoş olacak

Hocam warzone'u düzenli oynadığınız bir grubunuz var mı yoksa random mu giriyorsunuz?

Hocam warzone'u düzenli oynadığınız bir grubunuz var mı yoksa random mu giriyorsunuz?
Evet hocam aktif olarak düzenli oynadığımız bir ekibimiz var. # li oyun içi isminizi yazarsanız eklerim denk gelirsek beraber oynarız.

@Runolegend @mehmetii @Timci Ekranın ortasında ölü piksel çıktı iade ettim.

Panel 1.07m olup olmadığı belli değil dp1.4 değil yani hiç bir özelliği net olarak belirtmemiş Acer sağ olsun. Şuan 3 tane aklımda monitör var G2724D, AW2724DM ve 27GR83Q-B bunların arasından birini seçeceğim ama hangisi olur bilmiyorum. Bilgisayarı hallettikten sonra düşüneceğim.

Son düzenleme:
Bende bu monitörü aldım 12 ay taksit 7400₺ geldi. Alan arkadaşlar son update yapabilir mi bir sorunu var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,121
Üyeler
173,764
Son üye
Pochi Yamamoto
Geri