Neler Yeni

Acer 27" QHD IPS 170Hz 400nits Monitör UM.HX2EE.V23 - 6399TL

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,060
İsim
eyyüb

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın

ugurtkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur
180hz olan modeli kullanıyorum 1 haftadır şuan Aoc q24g2a modeli ile yanyana karşılaştırma şansım oldu farklar şöyle;

Acer renk olarak bi iki tık daha üstün
Acer hoparlör olarak daha üstün
Ghosting olarak acer geride aoc 2 kalem daha üstün
Malzeme kalitesi olarak stand vs acer daha üstün gibi
Acerde siyahlarda ve beyazlarda sarımtırak bi renk mevcut sağdan soldan bakınca renkler bi farklı görünüyor daha tam çözemedim dedikleri gibi va panelden dönme olabilir.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Mehmet

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Mehmet
Monitörüm geldi testlerini yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Yükseklik ayarlı ayak diğer modelinde var bunda yok sanıyordum çünkü araştırmalarımda rastlamamıştım ve ya gözden kaçırmışımdır ama ayak asansörlü. O çok hoşuma gitti diğer acer monitörümle aynı hizaya alabiliyorum.
IMG_3799.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de elim değerde monitörlerin üstüne raf, kablolar içinde spiral toplayıcı ve masa altına kablo sepeti alıp kabloları toplarsam inşallah hoş olacak

bado6100

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet Oz
Monitörüm geldi testlerini yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Yükseklik ayarlı ayak diğer modelinde var bunda yok sanıyordum çünkü araştırmalarımda rastlamamıştım ve ya gözden kaçırmışımdır ama ayak asansörlü. O çok hoşuma gitti diğer acer monitörümle aynı hizaya alabiliyorum.

Bir de elim değerde monitörlerin üstüne raf, kablolar içinde spiral toplayıcı ve masa altına kablo sepeti alıp kabloları toplarsam inşallah hoş olacak

Hocam warzone'u düzenli oynadığınız bir grubunuz var mı yoksa random mu giriyorsunuz?

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Mehmet
Hocam warzone'u düzenli oynadığınız bir grubunuz var mı yoksa random mu giriyorsunuz?
Evet hocam aktif olarak düzenli oynadığımız bir ekibimiz var. # li oyun içi isminizi yazarsanız eklerim denk gelirsek beraber oynarız.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
@Runolegend @mehmetii @Timci Ekranın ortasında ölü piksel çıktı iade ettim.

Panel 1.07m olup olmadığı belli değil dp1.4 değil yani hiç bir özelliği net olarak belirtmemiş Acer sağ olsun. Şuan 3 tane aklımda monitör var G2724D, AW2724DM ve 27GR83Q-B bunların arasından birini seçeceğim ama hangisi olur bilmiyorum. Bilgisayarı hallettikten sonra düşüneceğim.

Son düzenleme:

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Furkan Görür
Bende bu monitörü aldım 12 ay taksit 7400₺ geldi. Alan arkadaşlar son update yapabilir mi bir sorunu var mı?

Top Bottom