Creatine Nasıl Kullanılır ?

zwaige

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar bu kreatini aldım. İyi midir? Ve nasıl kullanmalıyım bazı yerlerde yükleme evresi yapın diyor ilk hafta 20-25 gram kullanın öbür günler 5 diyorlar. Bide kreatinin tam işlevi ne oluyor ?

Arkadaşlar bu kreatini aldım. İyi midir? Ve nasıl kullanmalıyım bazı yerlerde yükleme evresi yapın diyor ilk hafta 20-25 gram kullanın öbür günler 5 diyorlar. Bide kreatinin tam işlevi ne oluyor ?
direkt 5 gr ile başla günlük min 4-5 lt su iç (kiloya bağlı değişir) etkisini 1-2 hafta sonra göstermeye başlar. kreatin enerji üretimi ve hipertrofi için baya önemli bir supplement. temmuz ayından beri aralıksız kullanıyorum. sadece fazla su içsen yeterli. protein ocean ortalama bir marka. bence indirim kovalayıp hardline, hiq gibi markalara bakın. 300 gr hiq kreatini 480 tl ye almıştım %25 indirimli zamanında.

creatin iyidir , istediğin zaman kullanabilirsin, suyun içine belirlediğin miktarda atabilirsin ağız yoluyla alınır. creatin yüksek ağırlık girdiğinde kaslarında enerji artışı sağlar ve kasların daha hızlı iyileşir. Etkisini 2. haftanda görebilirisin belki daha kısa bir sürede. bence günde 5 gram al ve bol bol hatta çok bol su iç ve bir ayın sonunda 2 hafta yada 1 ay kullanma. İyi çalışmalar

creatin iyidir , istediğin zaman kullanabilirsin, suyun içine belirlediğin miktarda atabilirsin ağız yoluyla alınır. creatin yüksek ağırlık girdiğinde kaslarında enerji artışı sağlar ve kasların daha hızlı iyileşir. Etkisini 2. haftanda görebilirisin belki daha kısa bir sürede. bence günde 5 gram al ve bol bol hatta çok bol su iç ve bir ayın sonunda 2 hafta yada 1 ay kullanma. İyi çalışmalar
hocam neden 1 ay sonunda kullanmayım

Spora yeni başladım 1 yıllık yazıldım, daha 2 hafta oldu creatine gerek var mıdır sizce

Geri