EKRAN KARTI ÖNERİSİ ACİLL

Keremsa

80+
Reaksiyon skoru
62
Arkadaşlar linkteki 2 karttan birini alıcam kararsiz kaldim bozulmasin sağlam olsun yazılımı ariza konusunda hangisi iyiyse onu alıcam lütfen yardımcı olabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde arkadaşlar amazon garantisi varmi bu üründe varsa nekadar linkte yazmiyor

Tabii ki de Nvidia seçmelisin yazılım istiyorsan

3050 bu fiyatlara değmez maalesef. 6600 tercih ederdim ama daha uyguna daha iyi kartlar vardır.

3050 mi kaldi ya. iki karta da sifir bu para verilmez. 7500'e ikinci el temiz rx 6700 xt bulunuyo, nvidia istiyosan o fiyata 3060 ti var.

Arkadaşlar linkteki 2 karttan birini alıcam kararsiz kaldim bozulmasin sağlam olsun yazılımı ariza konusunda hangisi iyiyse onu alıcam lütfen yardımcı olabilirmisiniz

Birde arkadaşlar amazon garantisi varmi bu üründe varsa nekadar linkte yazmiyor
Msı ventuslar ısınıyor diye birçok duyum aldım, amd'de yazılım sorunu vesaire olur mu bilemem daha geçen gün arkadaşımın aynı model kartı bir süre sonra bozuldu. Tabii şans işi 1'inde bozuluyor diye herkeste bozulacak diye bir şey yok. İkiside bence alınmaz, alabiliyorsan Asus dual 3060 al.

Şahsen 2. El 6800xt alırım bu paraya garantili hâlâ var

Ayrıca yurt dışı geliyorsa garanti TR de işlemez

ben olsam gider 6k ya ikinci el 6700 falan alırım bu paraya hatta 5k ya 3060 bile alabilirsiniz

Normalde NVIDIA al derdimde 3050 çok kötü kart rx6600'u al ama ben olsam hiç birini almayıp sistemi satıp üstüne o bütceyi ekleyip sağlam hazır sistem çekerdim.

3050ye para verilmez evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri