yolyordam35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,188
m34 iyidir.
Ön yargı falan yok. Redmi ler berbat. 1 yıldır kullandığım Redmi Note 10S in ilk aldığım hızını bırak yarısını bile vermiyordur. İnanılmaz ısınıyor, bazen telefon mu kullaniyorum kameralı soba mi aradaki farkı anlamıyorum. Çok berbat bir cihaz. Redmi cihazların geneli böyle. Samsung cihazların arayüzü için bile geçerim Redmi den.ne gibi bir sıkıntı ? 2018den beri redmi note serisinden telefon kullanıyorum hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. Hatta bir dönem samsung M serisinden cihaz deneyimledim telefon ısınınca ekran basmıyordu yani yazın güneşin altında neredeyse kullanamıyordum telefonu. Aynı şekilde oyun da oynayamıyordum. Önyargılarınızı bi kenarı bırakın artık
yazılımından yana bi sıkıntım olmadı 5 yıldır. Malzeme kalitesi de fiyatına göre gayet iyi bu fiyat bandında zaten premium beklemek yanlış olur ama dandikte hissettirmiyor. Kamera da aynı şekilde fiyatıyla alakalı 9ktllik telefondan mükemmel kamera beklemek yanlış. Evet samsungun kameraları daha iyi ama bu fiyata M serisi alınabiliyor onlarında exynox işlemcileri var samsungun döküm işlemcilerinin sorunlu olduğu biliniyor ömrünü erken tamamlıyor maalesef. Yani 5k liralık redmi alırsan elbette çok dandik gelecektir ama fiyatına göre fiyat performans bir çok telefon var ve yazılım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar hem de hiçbir sıkıntı.Arayüzü kötü işlemcisi fiyatına göre çok kötü malzeme kalitesi de öyle kameralar Allah'a emanet zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung M serisi iyi değil, A serisi daha iyi. Redmi komple sorunlu, yazılımı kamerası her şeyi
Yok öyle bir şey. M34 için de dememiş zaten M serisi falanca bir cihaz için demiş. Bütün PUBg oynuyo galiba redmiyi övüp samsungu kotuledigine göre.Bende M34 düşünüyordum ama ısınınca parmak algılamama vb. oluyor dedi forumdan birisi vazgeçtim. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.
En berbat olduğu konu yazılım zatenyazılımından yana bi sıkıntım olmadı 5 yıldır. Malzeme kalitesi de fiyatına göre gayet iyi bu fiyat bandında zaten premium beklemek yanlış olur ama dandikte hissettirmiyor. Kamera da aynı şekilde fiyatıyla alakalı 9ktllik telefondan mükemmel kamera beklemek yanlış. Evet samsungun kameraları daha iyi ama bu fiyata M serisi alınabiliyor onlarında exynox işlemcileri var samsungun döküm işlemcilerinin sorunlu olduğu biliniyor ömrünü erken tamamlıyor maalesef. Yani 5k liralık redmi alırsan elbette çok dandik gelecektir ama fiyatına göre fiyat performans bir çok telefon var ve yazılım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar hem de hiçbir sıkıntı.
kamerası kötü iyi oku yazdıklarımı samsungun kamerası iyi dedim. Ama yazılımsal hiçbir sorun görmedim şimdiye kadar ve daha geçtiğimiz aya kadar 2018 model note 8 pro kullanıyordum dediğin hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca samsungu kötülemek değil benim derdim bana kalsa hiçbir redmi xiaomi veya farklı marka cihaz samsungun özellikle S serisinin yanına yaklaşamaz. Ama sırf redmi diye önyargıyla yaklaşıp kullanmadan atıp tutan çok oluyor.Yok öyle bir şey. M34 için de dememiş zaten M serisi falanca bir cihaz için demiş. Bütün PUBG oynuyo galiba redmiyi övüp samsungu kotuledigine göre.
En berbat olduğu konu yazılım zaten
Kendini kandırıyorsun dostum. Objektif de değilsin.
Kamera da direkt kötü zaten. İstersen foto çekip atım.
Kullanmasinlar zaten. Yapabildiğim kadar kullandırtmamaya çalışıyorum şahsen ben. Haklılar da.kamerası kötü iyi oku yazdıklarımı samsungun kamerası iyi dedim. Ama yazılımsal hiçbir sorun görmedim şimdiye kadar ve daha geçtiğimiz aya kadar 2018 model note 8 pro kullanıyordum dediğin hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca samsungu kötülemek değil benim derdim bana kalsa hiçbir redmi xiaomi veya farklı marka cihaz samsungun özellikle S serisinin yanına yaklaşamaz. Ama sırf redmi diye önyargıyla yaklaşıp kullanmadan atıp tutan çok oluyor.
Hocam peki General Mobile GM 24 Pro nasıl bir tercih?Kullanmasinlar zaten. Yapabildiğim kadar kullandırtmamaya çalışıyorum şahsen ben. Haklılar da.
general mobile gm 24 pro iyi mi sizce?kamerası kötü iyi oku yazdıklarımı samsungun kamerası iyi dedim. Ama yazılımsal hiçbir sorun görmedim şimdiye kadar ve daha geçtiğimiz aya kadar 2018 model note 8 pro kullanıyordum dediğin hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca samsungu kötülemek değil benim derdim bana kalsa hiçbir redmi xiaomi veya farklı marka cihaz samsungun özellikle S serisinin yanına yaklaşamaz. Ama sırf redmi diye önyargıyla yaklaşıp kullanmadan atıp tutan çok oluyor.
general mobile etrafımda kullanan yok ben de görmeyeli uzun zaman oldu o yüzden yorum yaparak zan altında bırakmayayımHocam peki General Mobile GM 24 Pro nasıl bir tercih?
general mobile gm 24 pro iyi mi sizce?
Sanılanın aksine exynos işlemcilerin snapdragondan farkı yok. S7 edge var ve 7. Senesini doldurdu octa8890 exynos var ve hala taş gibi. Snapdragonlu redmi ise 2 3 kere servise gitti geldi. 9K fiyata G99 lu A24 varken ben note 12 almazdım.yazılımından yana bi sıkıntım olmadı 5 yıldır. Malzeme kalitesi de fiyatına göre gayet iyi bu fiyat bandında zaten premium beklemek yanlış olur ama dandikte hissettirmiyor. Kamera da aynı şekilde fiyatıyla alakalı 9ktllik telefondan mükemmel kamera beklemek yanlış. Evet samsungun kameraları daha iyi ama bu fiyata M serisi alınabiliyor onlarında exynox işlemcileri var samsungun döküm işlemcilerinin sorunlu olduğu biliniyor ömrünü erken tamamlıyor maalesef. Yani 5k liralık redmi alırsan elbette çok dandik gelecektir ama fiyatına göre fiyat performans bir çok telefon var ve yazılım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar hem de hiçbir sıkıntı.